Vad önskar du dig i julklapp?

Tjaa, det är den ständiga frågan jag fått av familjen i flera veckor nu. och ändå vet dom svaret – jag önskar mig inget särskilt. Nån bra bok, en cd med en bra sångare/sångerska – men just inget mer.
I vår familj är vi helt urartade så vi har redan öppnat en del av julklapparna ikväll. De hade köpte helt rätt till mig.
Två skivor med Monica Z (The lost tapes och Waltz for Debby” och en Sudoku-bok med en oherrans massa pussel i och så den nya romanen av Anna-Karin Palm som jag tycker skriver jättebra.
Julen är helt enkelt räddad redan! och då har jag ändå klappar kvar. Plus att jag vet att jag kommer att vara ledig i nästan en månad vilket är kanske ännu bättre än presenter.
Vad önskar du, kära bloggläsare, i julklapp?

Share:

There are 15 comments on Vad önskar du dig i julklapp?

 • Det är väl här man borde svara ”fred på jorden” eller nåtannat lika politiskt korrekt och flummigt… Men som denmaterialist jag är så säger jag istället: jag önskar mig nåtsvindyrt från aardman.com (bl a Wallace & Gromit-grejer),samt att det ska läggas ut många 80-talsbarbiehästar i gottskick på Tradera och att jag ska vinna dem. Hehe. Fast minbästa julklapp fick jag idag när Stockholmshem ringde migoch sa att jag fått lägenheten i Skärholmen som jag köat på.Så får man äntligen flytta till Sthlm – visserligen tillnästa höst när huset är färdigbyggt, men ändå. Då blir dettio minuter med buss till jobbet istf två timmar enkel resamed tåg, t-bana och buss. =D

 • Jag har sett dig i parlamentet. jag skulle vilja boka dig och Robert G.Vad kostar ni?Vi är en fotbollsföreningRing mig Tommy 0705-87 42 90

 • Elin i Björken on

  Min högsta önskan har också redan gått i uppfyllelse. Vi har varit i ofantligt behov av korttidshem till vår autistiske 5-åring och igår kväll (!) ringde de från kommunen och sa att de skakat fram 3 dagar i månaden på det korttidshem vi verkligen hoppades på. Det är nog den bästa julklapp vår familj kunde få och då talar jag om HELA familjen.

 • Vad BORDE jag önska mig…? 😛

 • Bra fråga. Jag har allt. Jag funderar.. Nu vet jag vad jag vill ha: överraskning!

 • Dels vill man väl gärna ha något oväntat, men samtidigt också något man ÖNSKAT. Om man nu får vara lite ”världslig och ofin” så är jag väldigt förtjust i silversmycken, men äger nästan inga alls. Sudoku har jag också snöat in på, så något relaterat till det skulle sitta fint. Finns ju elektroniska sådana nu till och med. MP3-spelare, multifunktionsskrivare, ny digitalkamera och en ny bil är andra saker som står högt på en önskelista, men som man inte har någon att önska det av ….. men OM man nu skulle vara lite allvarlig, så önskar man så klart mest av allt att man själv och nära och kära får vara friska och leva lyckliga länge !!!!GOD JUL på Dig Babben – jag diggar Dig, trots att Du lett mig i fördärvet (Screwball)Britt

 • Jag önkar att alla barn får en lugn och fridefull jul med ansvarstagande föräldrar.

 • En ny cykel!

 • Jag har jättesvårt för att komma på saker jag vill ha. Det enda man som student behöver är ju egentligen pengar men det är så tråkigt att önska sig. Gjorde ett försök till lista till min familj ändå: Trådlöst internet, jeans (+ kläder i allmänhet) och Puma eller Dolce&Gabbana parfym. Mest av allt önskar jag att familjen inte ska gå varandra på nerverna under julhelgen när jag är hemma hos dem. ;)http://ninalainen.blogs.se

 • Jag önskar mig (förutom de där politiskt korrekta sakerna som antagligen ALLA människor önskar sig)AtikskrynkelkrämPrenumeration DN , prenumeration PS, prenumeration HT.En hälsocoach från apoteket.En ”Resan”- session. (1000 kr hos Jannie Fasth i Delsbo)Fyra Xango-flaskor (juice laddad med antioxidanter som motverkar cancer – hoppas det hjälper också när man redan har cancer … )Digital kamera och Äkta Lovikkavantar. En platt-TV.Frågan är vem i min familj som har råd med detta???Troligtvis får jag något mycket finare eller nyttigare.

 • Monica T Hedström on

  Jag önskar mej ett nytt jobb.

 • Jag önskar mig att jag kommer in på psykologprogrammet.

 • Förutom att jag önskar att min man blir frisk i ryggen – han hälsar fö och tackar för boken som nu är avlyssnad med gott betyg – så vill jag ha mysiga kläder. tofflor, pyjamaser, koftor som man kan strosa omkring i hela jullovet… Gott te och kanske någon vill ge mej en hembakad kaka… biobiljetter… eg inga stora saker, omtanke och mys.God jul till dej Babben!

 • Jag vill ha fyrtiotusen små starkt ljusblå hangarfartyg.Och en liten insekt

 • Jag önskar bara att få önska dig en God Fortsättning !Jag såg dig på ett föredrag om ”vidbrändhet”. Det var väldigt bra och kul. Framförallt själva uttrycket ”vidbränd”…och så det där med katter och hela familjen på toaletten. Så blir det när man blir med katt !Och Kjell Alinges ljusblå hangarfartyg kan jag förstå, men vad ska han med en liten insekt till ?Gott Nytt År !Vänligen, Camilla.

Leave a Reply