Snart är det jul!

Äntligen är hemligheten ute, att jag ska hålla er sällskap i rutan på julafton. Ett hedersuppdrag!

Innan vi kommit så långt har jag nu avslutat säsongen av 1 mot Sverige och kommande vecka och nästa ska vi tillverka 10 nya avsnitt av Bäst i Test. Jag har tittat på alla tester och både vår nya panel, gäster och David sköter sig alldeles utomordentligt. Ni kan se fram emot många fredags-skratt till våren.

Andra halvan av november och första av december brukar vara hektiska, det är mycket jag tycker jag vill fixa innan jul och i år ska jag dessutom planera vad jag ska prata om på julafton. Jag tänker faktiskt lyda mitt eget råd och tagga ner lite och fundera på om jag verkligen måste göra allt som jag brukar hinna.

Istället ska jag följa världens bästa mantra som lyder: En sak i taget och det viktigaste först.

Share:

There is one comment on Snart är det jul!

 • Marie-Louise Börjesson on

  marielouise.b@icloud.com
  Hej Babben!
  Toppenjulafton med dig som julvärd, synd att det tog slut så fort!
  På väg för att fira jul med min mamma hörde jag en liten intervju med dig gjord av Lotta Bromé inför julvärdskapet.
  Där talade du om din favoritjulrätt just nu.
  Det lät ju kanongott men jag körde bil och kunde inte anteckna och nu har jag glömt vad du sa!
  Snälla ge mig ditt recept för det lät så gott….någonting varm kål, rödbetor eller liknande-ja du vet.
  Härliga julhälsningar Marie-Louise Börjesson

Leave a Reply