Lugnet före Bäst i Test

24 februari kommer den efterlängtade sjunde säsongen av Bäst i Test på SVT1. Vi spelade in programmen i november och jag kan lova våra fans kommer att gilla den nya panelen och testerna de ger sig i kast med.

Jag har äntligen en lugn period då jag kan pyssla hemma, återuppta mitt matteprojekt och stressa ner generellt. Det är en sån här period jag längtat efter för 2022 blev väldigt intensivt med dotterns bröllop, dubbla programledarjobb, julvärderiet och två vändor covid hann jag också med.

Min platta är nu helt klar men jag är i ”karantän” under hela Bäst i Tests sändningsperiod plus en månad före och efter. Vi beräknar att släppa en singel i maj och hela plattan under pompa och ståt på Gotland i juli. Äntligen!

Som ni märkt bloggar jag inte så mycket här nu utan är mera aktiv på Insta och Facebook, ni har länkar till mina konton uppe i högra hörnet. Ta hand om er, det gör jag.

Share:

Leave a Reply