Tack för den här säsongen!

Då har sista programmet gått av årets Bäst i Test. Det blir vår sista säsong i SVT, programmet är nu köpt av TV4 och som ni kanske redan hört kommer jag och David plus alla medarbetare som skapar innehållet att flytta med. Lite annorlunda blir det men vi hoppas ni ska känna igen programmet.

Min bok ”Barbro före Barbro” har sålt och laddats ned riktigt bra, just nu har ca 25 000 läsare lyssnat eller läst boken, jag kunde inte vara mera nöjd. Eftersom min förra bok är utgången som pappersbok sedan många år funderar jag på att trycka en ny upplaga på egen hand som en ren service till dem som vill ha den. Hur svårt kan det va? Ganska svårt har det visat sig, en djungel av distribution, nytt ISBN och lite annat smått och gott men jag jobbar på det.

Och så kommer då äntligen plattan ut. Först en singel i slutet av maj och resten av cd:n (ja, vi kommer även att pressa ett antal fysiska skivor förutom att publicera på Spotify) kommer i slutet av juli. Det blir releasekonsert i producentens vackra trädgård i Visby innerstad, det ser jag fram emot (och hoppas det inte regnar).

Jag har varit katastrofal vad gäller uppdateringar här både i blogg och kalender. Det beror delvis på att jag jobbat mycket bakom kulisserna med olika kollegor och deras stand up shower mesta tiden i vår så det har inte varit så många publika gig för mig. Några föreläsningar har det blivit dock och på fredag ska jag gästa Stockholm Voices på Södra/Mosebacke. Då kör jag några av deras låtar och fyra av mina från kommande plattan.

Jag har också hunnit med att spela in Doobidoo tillsammans med Jonas Gardell, det får ni inte missa!

Sedan har jag haft ovanligt bra med tid att kolla in mina kollegors shower. I helgen såg jag Marika Carlssons ”Smalast när man dör vinner” som var ruskigt bra. Kollade även Lennies show och han håller stilen än. Var även på Fritt Frittsons kväll på Ice bar i Enköping, de har numera stand up regelbundet. Mysig lokal och god stämning. Och så ser jag Anis don Deminas gig hela tiden eftersom vi jobbar ihop med hans material inför premiären i maj.

Share:

Leave a Reply