Vad gör jag nu?

Lång dags färd mot natt.
Nu borde jag sätta mig och skriva nya skämt till Norra Brunn i morgon kväll men vete sjutton om jag orkar. Tror jag hänger tvätten och kastar in handduken sedan.
Hela kvällen har gått åt till att prata med andra som mår dåligt/håller på att bryta ihop/inte vet om de orkar längre. Är det nåt i luften månne? Nåt som gör att vi får syrebrist och viker ner oss? Har ni märkt av nåt ovanligt i denna fråga kära bloggister?

Share:

There are 10 comments on Vad gör jag nu?

  • ”Kära bloggister”, alla du pratat med, är det kvinnor? Dom som bryter ihop och som som inte vet om dom orkar längre…Eller bryter du ihop?Kram,Tommy.

  • Så skrev jag kram dessutom…Vad fan vet jag om det var kvinnor eller inte!Förlåt, bryt inte ihop själv…

  • Jag tror det ligger i luften… det är många just nu. Kanske pga hösten och att man ska ”ta nya tag”. Själv mår jag prima, men kanske just därför blir man bollplank åt dom som mår sämre…

  • Det måste vara hösten!

  • Nä du Tommy, för mig är bloggister könsneutralt – i stil med ligister 🙂

  • Livet gåt väl lite upp och ner för alla. Jag har inte märkt att det skulle vara ovanligt många som bryter ihop just nu.

  • – Själv bara ääääääääälskar jag hösten & vintern!!! Är ute & brottas med mina labbar bland höstlöven varje dag, hääääääääärligt!!!!!!!!!!!!! *terapi jag kan rekommendera varmt*

  • Kan vara en kombination av på tok för lite sommar och snabbt påkommen höst. Personligen så hade jag velat ha mycket mer sommar än det var…det gör att man liksom orkar mer på höstkanten. Men jag säger bara håll ut – snart går vi åt rätt håll igen, 2 1/2 månad kvar till tomten kommer sedan….sedan kan vi tänka vår och sommar igen.

  • Ja, nog ligger det i luften alltid. Är själv där för första gången på 46 årKram Katrine

  • Jag läste i aftonbladet i går…det du skrev där stämde såbra om självdiciplinen. När man har något viktigt som skagöras…varför väntar man /skjuter upp det till sistastund??? Att ”vika” sig för natten känns faktiskt som ettlitet nederlag (jag som trodde att det bara var jag som höllpå)…jag måste bara…(Alfons) ..sen ska jag…det blir pånågot konstigt sätt lättare att komma in i ”andra andningen”senare på kvällen…snart har man vänt på dygnet :/Du är verkligen humorn personifierad…fortsätt….det ärbra för oss att skratta!// Kram

Leave a Reply