Två mastiga dagar

Det blev två fullmatade och långa dagar i Vällingby. Vi började 07.30 igår och gick i mål vid 18-tiden ikväll.
Sketcherna känns roliga och jag och Liv Mjönes har filat ut varsin karaktär som ligger ganska långt ifrån varandra. Vi spelar väktare i serien som har ett varuhus som spelplats. Restultatet får vi se efter nyår i TV4.
När jag kom hem var fötterna trötta och ömma och ville gärna lägga sig på soffan och se på friidrott, men av det blev inte så mycket. Dottern hade fått tre fotvårtor behandlade så hon kunde knappt stå på sina fötter så det blev till att laga mat, gå ut med hundarna och shoppa lite mat inför resten av helgen. Tur jag har en stor Coop som har öppet till 22 nära där jag bor.
Hann se lite höjdhoppsfinal (äntligen Rybakov!!) och nya diskuskasterskan innan jag somnade sött i soffan. Det var en hård start på säsongen 🙂

Share:

There are 2 comments on Två mastiga dagar

Leave a Reply