Tone ut ur rutan

Så har TV4 bestämt att Tone Bekkestad ska vara i frysbox på tre månader för avklädda bilder i Slitz. Inte ett ord om att hon var ännu naknare när hon dansade i Let’s dance i den egna kanalen.
Jag hoppas Tone snart är tillbaka – och det av djupt egoistiska skäl – jag har skitkul stand up-material om henne :-))

Share:

There are 10 comments on Tone ut ur rutan

 • Och tydligen inga problem för andra ”TV4-ansikten” att vikaut sig heller, men varför just hacka på Tone? Jag har iofsinte sett hennes bilder, utom den relativt snälla som ABvisat upp, men ändå. (Apropå absolut ingenting, har du nånbra huskur mot heshet, du som jobbar med din röst? Sitterhär med halsont sen en vecka och nu är rösten nästan heltborta. Inte kul.)

 • näe, nu blir jag förtvivlad! Jag som alltid framhåller Sveriges dygder vad det gäller att inte vara pryd, nakenhet är ”no big deal”, etc, och så gör de nåt så här helt idiotiskt. Trist! Det verkar åtminstone som om en stor majoritet av folket tycker det är idiotiskt, så det är alltid något… å andra sidan – så står det ju till med presidenten här, så det kanske inte betyder så mycket 😉

 • Heshet är aldrig kul, Elinor. Varmt om halsen, hett honungsvatten och röstvila är aldrig fel. Att vilahela kroppen brukar också hjälpa. Jag blir ofta hes när jag jobbar för mycket (för då vet kroppen att det blir vila eftersom jag jobbar med rösten – smart va!) Det finns också en bra homeopatmedicin mot heshet som heter Validus 2, men det är kanske inte aktuellt idag på midsommarafton.

 • Tack för tipsen. Fick Bafucin av en kompis, det verkarfaktiskt bli lite bättre. Vet inte om de är”slemgenererande” eller nåt, men det känns så iaf. Och detär nog precis vad jag behöver tror jag.

 • Filbert Kork on

  Men låt gubbarna ru**a till väderleksrapporten då,så länge det inte påverkar själva vädret.Snacka om moralpanik!

 • Jag fattar inte varför ”alla” tycker så synd om henne,Tone alltså..Jag tittar knappt aldrig på fyran ändå,så jag struntar i vem som läser upp vädret,MEN varför är hon helt plötsligt så himla bra???För att hon extra knäcker på slitz? Ska man ömka och trycka synd om folk så finns det faktiskt de som har det värre än en norsk utvikningsbrud…Det finns tydligen ingen moral alls i det här landet när man engagerar sig i skit saker och inte ser alla verkliga problem..

 • Tja du mammamia. Det är väl alltid synd om folk som blirhindrade i sitt jobb för helt irrelevanta orsaker. TV4 ärbara fega medieapor. Det är faktiskt av yttersta vikt attsånt här inte får förekomma. Nästa gång så är det välhennes/dina åsikter som hindrar henne/dig att jobba. Att honär bra/kass som väderkvarn hör liksom inte hit.

 • Jag blir bara så förvånad att folk ids engagera sig i hennes öde,det finns så många som verkligen har det svårt i vårt land,hjälp dem istället.Och om man ser vilken människosyn/kvinnosyn tidn slitz har,DÅ är det ofattbart att en känd tv person väljer att göra pr för dem.När nu 4:an för en gångs skull fösröker bli en seriösare kanal,då får de bara skit för det..Det är inte irrelevanta orsaker som gjort att hon inte får synas i rutan.Men det ska nog mer till för att få mig att se på4:an,public service finns ju.Jag har fortfarande inte fattat vad problemet är,jag menar varför alla tycker att hon ska vara kvar,finns det inga andra meteorologer?

 • Stratocaster on

  mammamia – jag håller med dig om att hon inte borde ha viktut sig. Det borde inga kvinnor behöva göra. Varken förpengar eller för att få bekräftelse.Men för mig handlar det om principer. Om hon är en duktigväderpresentatör och sköter sitt jobb på ett bra sätt,vilket jag tycker att hon är, så har inte TV4 rätt attstraffa henne för att hon viker ut sig. Hur skulle du se påom din arbetsgivare bestämde sig för att straffa dig förnågot du gör på din fritid?

 • Fast det är faktiskt skillnad när någon är så offentlig som Tone – hon måste hålla sig trovärdig. Nu tycker jag i o f s att hon inte trätt över gränsen – hon var som sagt mer avklädd i Let’s dance.

Leave a Reply