Tillbaka på brottsplatsen

Idag var det rep på Börsen med EA-gänget, trevlig trevligt. REA-gänget är inte bara de som syns i annonser och utskick utan där ingår även regissör, ljud och ljustekniker, scenchefen, klädansvarige plus musiker. Ett tajt gäng som jobbat ihop länge.
För diggare av min Britney Spears-tolkning i röd lackdräkt kan jag glädja er med att den kommer att dammas av de här fem showerna plus lite annat smått och gott.
Skulle egentligen ha sett ordinarie showen ikväll men jag var för trött. Jag har sovit två timmar för lite nästan varje natt nu i två veckor eftersom jag gillar att häcka på nätterna och måste upp 08.00 eller tidigare på morgnarna.
I helgen ska jag passa på att sova ikapp. Åker dessutom ner till fosterön, och har ni sömnproblem kan jag verkligen rekommendera Gotland. Luften där gör att man blir jättetrött av nån anledning. Jag tror det är för mycket syre i den faktiskt 🙂

Share:

Leave a Reply