Sommartider hej hej!

Vafasen – hade totalt missat att det var övergång till sommartid i dag. Där röd den timmen 😉
Fantastiskt bra drama på SVT igår om Winston Churchill följt av en kul dokumentär om The Monkees. De var mina stora idoler när jag var liten tjej. Jag räknade ut att jag måste har varit 11 år när de lanserades. Jag hade en jätteposter som täckte hela ena väggen på mitt rum med dem. Jag var mest kär i trummisen, Micky.
Vanessa Redgrave var förresten med i Churchill igår. Vilken skillnad det är på de engelska skådespelerskorna som får åldras i frid utan dessa hiskeliga ingrepp som många av deras amerikanska kollegor gör. Både Vanessa, Dame Judi och Helen Mirren är så vackra!

Share:

There are 2 comments on Sommartider hej hej!

  • Jag hade också helt missat sommartiden. Trodde att jag fören gångs skull hade vaknat hyfsat tidigt för ensöndagsmorgon, men det visade sig att klockan ändå var likamycket som vanligt. Men jag är ledig imorgon också så jagkan kosta på mig att skjuta på dygnet lite.

  • Ja, amerikanerna tror dom kan ta genvägar vad det gäller det mesta. De plasitk- opererade kanske tror de ser bättre ut ett tag efter ingreppet (jag tycker bara de ser falska ut i 99% av fallen). Lite längre tid efter ingreppet – men då har de säkert redan hunnit göra diverse fler lyft, sug och fan vet allt – då ser de ut som spöken. Nej, tacka vet jag kvinnor, och män för den delen också, som har integritet nog att åldras med dignitet som i sig är så sexigt.

Leave a Reply