Slut i rutan!

I morgon ar det dags att packa vaskorna och stalla in sig pa tidsomstallning igen. Jag tycker det har gatt bra just med den detaljen, kankse tack vare ett gott rad jag fick en gang infor en langresa: Grubbla inte sa mycket och forsok forsta det har med tidsskillnader och vart tiden tagit vagen. Stall bara om klockan och var glad 🙂

Share:

There are 5 comments on Slut i rutan!

  • Hej! Hamnade här … hur? Ingen aning! Men du … VART VART VART tar de där timmarna vägen??? Försvinner dom när vi kliver på planet? Försvinner dom (eller kommer ”tillbaka” i luften? I så fall var? Eller vaddå? Jag håller nog med dig … tänkt inte för mycket. Jag ställerl om och är lycklig över att jag kunde resa bort ett slag 🙂

  • Lena Petersson on

    Fungerar tipset? Det fungerade inte när jag åkte till Island i alla fall, alla andra var jättepigga trots att de inte kunde sova och jag sov nog mest av alla men var urtrött i alla fall…

  • HejsanVa kul att läsa Gotländsk, min man är från Gotland så jag kan höra hur det låter.ha det bra

  • Verkar vara en kul blogg.Apropå tid som försvinner, så hörde jag att folkprotesterade vilt nå’n gång på 1700-talet då man skulle bytafrån juliansk till gregoriansk tideräkning, genom att ”hoppafram” elva dagar: Folk menade att deras liv därmed skulle bli elva dagar kortare!Ser fram emot att en dag få besöka medeltida kyrkor påGotland 🙂

  • Bland annat till zAv 92 medeltida kyrkor på Gotland har jag varit inne i ett drygt 50-tal. Alldeles underbart. I dem har vi sjungit Härlig är jorden, så det är förvånande att taken ej rasat. På Gotland försvinner tiden därför att man inte på en vecka hinner med allt man borde och vill se!God fortsättning till er alla på det Nya Året.;o)

Leave a Reply