Slängd i Brunnen

Gjorde min första headline (köra länge + ligga sist i programmet) på Norra Brunn på nio år. Det var fantastiskt kul att köra i fullt format igen. Mycket publik och god stämning. Efteråt var jag alldeles varm av nöjdhet.
Idag är det lite brått med manusskrivning plus ett triojobb ikväll som jag ser fram emot. Helgen är ledig, ska ha lite house warming-party i morgon i liten skala för släkt och vänner här ute i västerort så de får se hur jag bor. Och så måste jag gå på bio!

Share:

There are 5 comments on Slängd i Brunnen

  • Låter som en skön helg som nalkar sig! Jag ska jobba jag. Första försöket efter höstförkylningen..Ha en trevlig helg!

  • Douglas Söderlind on

    Önskar dej en trevlig helg! PS. Keep Swinging. DS

  • HÅLLER BABBEN PÅ SWINGAR??????? JAG OCH MIN MAN ÄR GÄRNA MED PÅ ETT HÖRN, BARA ATT DU HÖR AV DIG TJEJEN………………… 😉

  • Tack för kvällens program av Babben. Ett riktigt kanonprogram!Kram Gunilla

  • Babben & Co var suveränt bra igår… en utav de bättre tycker jag! Din inledning var jättebra, du hade underbara gäster, urbra intervjuer, suverän musik, heta stolen var bara sååå himlans kul (med alla tre).. Kontenta = grymt bra program! Tack Babben!Kramar / Ainurps. … funderar på att skicka en ”animerad hund” som tack… (hehe)…. ds.

Leave a Reply