Sällsynt trist väder

Nån långpromenad blir det nog inte i regnet, jag ska till Uppsala och jobba om några timmar och det regnar ihållande här utanför.
Kom hem lagom till Melodifestivalen från Linköping där jag uppträtt på Konsert och Kongress två dagar med Lasse Karlsson och rookien Johan Uddenberg. Vi gjorde tre föreställningar på två dar i samband med Chokladfestivalen så jag har en hel liten goddiepåse med mörk choklad med mig hem 🙂
Ju mer jag hör Nordmans låt, desto bättre blir den. Synd att Håkan Hemlin textar så dåligt, det är en dramatisk historia. Har inte läst kvällstidningarna än men det kan inte vara roligt att heta Carola och Andreas idag. Det jobbigaste igår var nog annars intervjuerna med Sibel. Hon lyckades samla ihop sig på scenen men under intervjuerna lyckades hon inte svara på en enda fråga.
Nåväl, må bäste man vinna i Globen, just nu är Nordman och Sanna mina favoriter.

Share:

There are 7 comments on Sällsynt trist väder

  • Sibel vinner självklart på lördag, hon har den bästa låten! Och hon må vara vimsig mitt i all MF-hype men hon är i alla fall ROLIG!!!!!

  • må sanna vinna..tur vi slapp häxan carola aif..www.majazippert.blogg.se

  • Att kalla Carola häxa är på gränsen för vad jag kan låta stå kvar här inne. Vad jag vet håller hon inte på med svart magi ö h t.

  • Sannas låt är jättefin men jag håller på BWO, det känns lite som att det är derad tur nu och det skulle vara kul att se hur dom skulle klara sig i den stora finalen.

  • Oavsett om Carola blir bränd på bål så är det fortsatt SIBEL SOM HAR DEN BÄSTA LÅTEN. Och hon gör den fantastiskt bra. Det faktumet går inte att komma ifrån. Sanna Nielsen har bara hälften så bra röst och en bara hälften så bra låt, hon ger dessutom ett oerhört konstlat uttryck, känns fejkad. Men sedan ”Lordi” kan ju allt hända – till och med Christer Sjögren har ju chansen med sin förfärliga smörlåt. Hemska tanke.

  • BWO har den enda bra låten i hela startfältet. En snygg låt,till skillnad från alla smeeetiga gaaapiga ballader som harvarit med i år. Jag är ytterst tacksam att slippa Carolaockså, om henne tycker jag inte, men jag ska inte häva urmig en massa skit här, även om jag vill. 😉

  • Märkligt. Den ENDA som yttrat något egentligt illa om Carola här inne är Elinor. Just det, läs noga igenom all text så ser du själv att det bara är du som ”hävt ur dig en massa skit om henne”. Du fick precis som du ville. Grattis. (Ordet häxa i sig är inget skällsord, ej heller att man historiskt brände sådana på bål – det är för övrigt Carolas egna ord att det var så det kändes att inte få vinna denna gången…)

Leave a Reply