Slit och släp ;-)

Jobba på jobba på… Jag hade med mig massor av jobb jag kunde klara av de sju timmar jag åkte tåg, men som vanligt somnade jag innan vi rullat ut från stationen.
Det lilla jag såg av Sverige utanför tågfönstret idag var bedövande vackert i höstsol med färgerna brinnande. Föreläsningen i Sunne blev lyckad, det är ett stort projekt på gång där uppe där kunskap och talang i trakten ska vaskas fram och förädlas inom vissa utvalda näringar de närmsta åren. Inte konstigt att Sunne är den kommun som nästan sticker ut mest i Värmland.
Nu har jag bara några föreläsarintroduktioner kvar att göra medan jag väntar på att diskmaskinen ska gå i mål. Jag tror varenda grej jag äger diskas just nu, det är helt tomt i skåp och besticklådor.
Just det! Sisselas show ska ni inte missa! Klart originell och med många skratt åt både oss själva och de figurer hon imiterar. Ska inte avslöja så mycket mer, gå själva och se!

Share:

There is one comment on Slit och släp ;-)

Leave a Reply