Slå näven i bordet!

Jag har nu fått en förklaring på varför mitt favorittvättmedel RENT har försvunnit från alla butikshyllor het plötsligt. Så här skriver tillverkaren i ett mail till mig:
”Hej Barbro – Babben,
 Tack för att du engagerar dig. VI är givetvis mycket besvikna och skitsura över att vårt tvättmedel åkt ut från både ICA, Coop och Axfood. Det är en hård smäll för vårt företag. RENT var det sista svenska och svensktillverkade tvättpulvret på den svenska dagligvaruhandeln.
Vi brukar alltid uppmana alla konsumenter att kontakta resp. kedja centralt för att använda vår konsumentmakt.”

Jag tycker det är skitdåligt av de stora kedjorna att köra sina pakter mot små tillverkare. Om du också är en RENT-användare eller känner nån så uppmanar jag till folkstorm mot det här.
Det mest tragiska är att de stora grossisterna hela tiden förnekar samarbete – ojdå – hur kunde alla tre ta samma beslut samtidigt…?!? Urdåligt!
Klaga här:
ICA kundtjänst
Axfood kundtjänst
Coops kundtjänst 

Share:

There are 3 comments on Slå näven i bordet!

  • Nu har i alla fall jag klagat! Min text lyder: ”Jag vill verkligen klaga på att ni tagit bort tvättmedlet RENT från era hyllor. Det finns inget lika bra, drygt och effektivt hos er nu, plus att ni slår ihjäl en svensk produkt som dessutom är flera gånger prisbelönad för sin miljövänlighet bl a. Ni har gått ihop med de andra två grossisterna helt uppenbart i denna fråga trots att ni alltid nekar till att ni samarbetar. Jaså? Hur kunde då alla kedjor ta samma beslut samtidigt? Att ni inte skäms… Kundens bästa är det inte i alla fall.”

  • Skrev de verkligen ”skitsura” i sitt brev? Hur som helst, jag ska klaga jag med.

  • Det som står inom citationstecken är direkt ur mailet!

Leave a Reply