Skön dag igen!

Men – jag tror jag fått sömnsjukan eller nåt!
Idag sov jag till elva och fick sedan släpa mig upp eftersom jag och min kompis skulle ut och promenera runt Råstasjön. Det är tre kilometer plus en bit dit och hem så det var en lagom stavpromenad.
Nu tänker jag jobba undan lite inför nästa vecka så kanske jag hinner sitta ner och titta på Babben&Co ikväll! Vi hade som sagt Izabella Scorupco, Kenny Bräck och Petter som gäster + BWO som musikgäster. Bra drag under sulorna med andra ord.
Izabella har sån utrstrålning att man faller baklänges när hon tittar på en. Helt otroligt.
Hon är väldigt trevlig, vilket jag fick reda på redan för sju år sedan då vi filmade en hel dag ihop. Eller rättare sagt gick och väntade en hel dag tillsammans på en tagning som sedan knappt kom med i filmen. Men ikväll få ni se den 🙂

Share:

There are 12 comments on Skön dag igen!

 • Jag har nog också fått sömnsjukan. Det kanske är nåt som gårjust nu. Jag tänkte strax ta mig ut i höstmörkret tillStatoil för att köpa Aftonbladet med bilaga. En lagompromenad. Den där filmscenen är jag otroligt nyfiken på! Haringen aning om vilken film du menar. Och jag som trodde jaghade koll… 😉

 • Ja du ser, du har känning av såna där tjejvibbar, det är ju det vi har sagt Barbro!!! Fast Izabella är det väl svårt för NÅGON att värja sig emot? Ska kolla nogsamt om du rodnar ikväll *fniss*

 • Det finns väl ingen av kött och blod som kan undgå att beröras av en duktig framgångsrik tjej som Isabella.Att tolka detta som ”tjejvibbar” -näää!

 • Jag såg programmet. Jag har sett alla dina program och jag gillar bäst dom som inte får medaljen. Kram!

 • Hej B. Tyvärr är din gästbok full av porrspam, läge att stänga den kanske, den är ju inte så välfrekventerad.Keep on blogging!Kram, sb

 • Jag rensar den några gånger per dag så det funkar ok tycker jag. De brukar ge upp efter ett tag eftersom html-taggar inte funkar i gästboken. Tyvärr har de rörligt ip så jag kan inte blocka dem heller… 🙁

 • Ok. Mitt första besök här, tyckte det såg lite tråkigt ut.Dom tjänar nog grova pengar på det där… Inte!

 • Måste varit nåt konstigt med helgen, jag sov halva dagarna både lör-sön, och det var minsann länge sen. Men det var nåt skumt alltså. Ljuset kanske, jag vet inte. Snygg bilkörning i filmsnutten, förresten. Hehe. Hur kom det sig att just du körde bilen? Jag vet inte om du sa det i programmet, i så fall missade jag det.

 • Sorry Kina, jag raderade ditt inlägg eftersom det innehöll ett i mitt tycke onödigt hårt ordval till Raggan. Svar till Johanna: Det fanns en spelscen inne i taxin som klipptes bort och det var därför de använde en skådis till körscenen.

 • Nu var det visserligen Elinor som frågade, men jag satt faktiskt här och undrade samma sak. Hur kunde du veta det? 😉

 • Helt OK Babben on

  – men man blir ju f-d då någon ska komma in & dissa ens inlägg som är till DIG och inte på något sätt var dumt/elakt – det är inte hennes business alls! Händer det igen så kommer jag att DISSA HENNE TILLBAKS EFTER NOTER utan pardon! (du kan gott ta bort hennes elaka inlägg om man nu ska titta på ordval) Mvh Kina

 • Det händer att ni korskommenterar varandra här även om kommentarerna är till mig. Mig gör det inget, jag gillar när bloggen lever sitt eget liv efter att jag gjort mitt inlägg, men jag uppfattade ett större personpåhopp på Raggan i ditt inlägg än tvärtom idag, och ville stämma lite i bäcken. Jag begär inte att ni ska vara överens, men anonymiteten på nätet gör att tonen lätt blir håradre här än irl imho.

Leave a Reply