Sista föreställningen för i år

Ikväll blir det sista jobbet innan julledigheten. Finalen är i Visby på nya kongresshallen Wisby Strand. Det har varit väldigt mycket folk på de två tidigare lördagarna jag varit där nere så det blir säkert bra drag ikväll också.
Näst sista ”Babben&Co” går ikväll så jag krockar lite med mig själv, men de flesta har upptäckt att det går i repris ganska flitigt. Vilken säsong det blev med det programmet! Och precis som Björn Skifs så riktigt sagt: Syns man inte på tv så finns man inte. Men nu finns jag, jävlarr! Det börjar så smått komma in olika nomineringar och utmärkerlser, men mer om det sedan. man är väl ingen skvallerbytta heller 🙂

Share:

There are 5 comments on Sista föreställningen för i år

  • Jo, berätta berätta berätta! Du kan väl i alla fall antydalite diskret. Jag lovar att inte berätta för nån. *fingrarnai kors bakom ryggen* Förresten så trodde jag att du redanhade fått de finaste utmärkelserna: ”Sveriges roligastekvinna” och så det där andra… 😉

  • blir det en säsong två med Babben&Co?det förgyllde min lördag 😉

  • Det vore väl korkat av SVT att inte fortsätta med ett populärt program med höga tittarsiffror… men vad vet jag… Babben & Co har förgyllt mina lördagar oxå.. ;))Tack du underbara människa!Alla program har ju varit underbart roliga – men min favvo är ändå den där Skifs finns med… – love him!Maria Möllers ”Regina Lund” då Björn satt i stolen var ju bara såååååå himla kul… – med badkaret och bubblorna… – skitkul! Jag skrattade rumpan av mig!Jag hoppas verkligen att programmen kommer ut på DVD så småningom….

  • Alla medlajer till Babben! Det är kul, programmet är bra ochjag tror att du lockat fram fler fans pga av den, verkligenen fantastisk show du har fyllt det tomrum vi inte visste vihade! Hoppas Visby var trevligt igår med! o glad tredje advent!

  • What a shame you made such a cockup the other day – I belive all nominations went out the window for you there….. I know I won’t vote for you ever again after this, you really were out of line this time.

Leave a Reply