Sista Babben&Co för i år!

Ikväll går trettonde och sista programmet för den här säsongen av Babben&Co. Kvällens program är inspelat redan i slutet av november men vi fick ändå till en fin julstämning i studion tycker jag.
Jag vill tacka er som följt oss under hösten och passar också på att önska er en riktigt God Jul.

Share:

There are 11 comments on Sista Babben&Co för i år!

  • Kram och God Jul till dig härliga och söta tjej, hoppas det blir fler babben program i Tv, skall bli härligt se ditt program , allt gott till dig önskar jag

  • Det var verkligen en fantastisk julstämning där i studion!När man kom ut i verkligheten igen känns det nästan som omjulen redan har varit.

  • Det är konstigt. När jag läser din blogg hör jag din stämma med den goa dialekten. Då blir man glad!

  • Tack för en härlig höst med ”Babben&Compani”…Önskar dig/ er en riktigt GOD Jul!

  • Tack för en härlig program serie, hoppas på uppföljning!God-Jul till er alla 2 och 4 benta där hemma! /A

  • Hej Babben! Oj vilket bra program, du borde sjunga oftare, du har bra röst. Jag vet ju att programmet är bandat men ändå kan jag inte låta bli att bli imponerad av din intervju teknik, du sitter helt lugn o verkar verkligen lyssna, många som intervjuar sitter o stirrar i sina papper o verkar vara helt inne i hur mycket tid domhar på sig. Icke du, sitter lugn och verkar lyssna, du serså intresserad och go ut, sen förstår jag att dom kan ordna detta i o m att det inte är direktsent. Synd ni inte tala mer om spöket med Zimmerlöv. Jag ser fram emot fler babben och även få höra dig sjunga mer. Du har en fin pipa. Kramar från mig

  • Skitbra program som avslutning på en bra serie! Hoppas nikommer tillbax i rutan snart! o god jul!

  • Tack för toppen program:) Om jag inte har sett alla i TV, såhar jag sett dom på nätet så fort som tusan när jag hartid:) I höst har det varit du och Andra avenyn som har legtpå topp i min ”måste se”-lista:)Kramar och många önskningar om en god jul och ett gott nytt år:)

  • God Jul och tack för en bra säsong med Babben & Co.. Hoppasdet kommer fler program!

  • Love you babbe………så himla elak och grymmmå din stjärna lysa i evighet

Leave a Reply