Så ska det låta

Igår var det heldag på Så ska det låta-inspelningen.
Vi började strax efter 10.00 med att leta låtar och känna lite på dem med vår pianist. Jag var på lag med Måns från Idol/Let’s dance och vi hade Putte på piano. Vi kämpade på med att få fram bra låtar tills det var dags för lunch och fyra timmars paus.
Jag stack in till city en repa för att leta kläder till julshowerna längre fram. I hastigheten sprang jag även på ett snyggt grönt linne som jag bestämde mig för att ha på inspelningen på kvällen istället för det jag tagit med.
Efter en tupplur i logen var det dags för smink och foto, mat igen, mera rep och sedan slutjustering innan vi kom in i studion. 20.30 började vi inspelningen.
Det visade sig att våra två lag (Chris Lind från Barbados och Velvet från sensaste Melodifestivalen var våra motståndare) var väldigt jämna och vi följdes åt länge innan ett lag ryckte vid ett moment – vilket får ni se när det sänds i typ februari 🙂 Cliffhanger eller hur…Halv tolv var jag hemma igen efter en heldag i SVT:s korridorer och kunde pusta ut. Idag är jag ledig så jag har jättemycket att göra – typiskt va!

Share:

There are 5 comments on Så ska det låta

  • Det blev en lång dag ser jag, tänk att det är så mycketförberedelser innan. Gillar verkligen Så ska det låta ochser fram emot att det börjar igen! 🙂 Vem är programledarehädanefter? Settman, Harrysson eller någon annan? fast detkanske också är en hemlis” ?! Ha det bra och krama Labbarna från oss i syd!

  • Det är Peter Settman även denna omgång.

  • Man får en känska av att ”Så ska det låta” inte alls ärsådär spontant och käckt som de vill få oss att tro 😉 Menvarför ska vi behöva vänta ända tills februari för att få sedet? Man blir ju så nyfiken…

  • Så ska det låta!!! Härligt att finna en blogg med babbel från babben, jag är sååå glad!!!!

  • Skoj med en blick bakom kulisserna – men jag saknar de ”gamla” pianisterna!

Leave a Reply