Så där ja…

Fin helg med alla ingredienser man kan önska sig. Kursen med dottern inför övningskörningen var inte alls det sömnpiller jag befarat, mycket tack vare en entusiasmerande kursledare. ”Henne vill jag ha som körlärare” sa dottern direkt efter kursen plus att hon ville ut och köra NUV!!
Nu måste vi invänta hennes tillstånd från länsstyrelsen vilket kan ta några veckor, men idag fick hon tanka både bensin och spolarvätska och lära sig var reglagen sitter som öppnar luckorna.
Idag har jag softat, visat lite Afrika-bilder för och fikat med min trevliga granne Kerstin, handlat lite saker till min nya källarlokal, handlat mat, återvunnit och traderat. Redan nu sjunger jag också mina operaövningar varje dag och tar två sånglektioner i veckan för att vara i form på nupremiären den 1 okt.
Sist men inte minst har jag lyckats pricka ett av bostadsrättsföreningens möten och gett bort en hiskelig tavla jag blev fick för några år sedan, helt gratis men absolut inte frivilligt. Nu ser den ut att hamna i någon tvättstuga eller cykelförråd här i husen, bättre det än att den aldrig kommer upp i min egen lägenhet.

Share:

Leave a Reply