Rivstart blev tvärstopp

Ja, jäkla elände. Jag kände igår att jag hade feber på morgonen för allting gick i slow motion, men jag hade packat färdigt allting som tur var. På planet upp till Umeå tuppade jag av en stund men en driftig sjuksköterska som satt brevid mig började kyla ner mig och stoppa i mig Panodil.
Knalltransport till sjukhuset och undersökning. Inställd föreställning. Bittert, men inte mycket att göra åt. Ligger i halvdvala här på hotellrummet nu och vilar. Hoppas kunna genomföra en eller två av föreställningarna i alla fall, men ikväll går det inte.

Share:

There are 7 comments on Rivstart blev tvärstopp

  • seniorsurf gråbo bibliotek on

    krya på dig du är bäst!!!

  • Stackare stackare du! Sån´t suger ju men…det finns inte såmycket man kan göra åt det…. Krya på dig! Drick varmt o tadet lungt!

  • Ta hand om dig och ta det lugnt – så du inte brakar in i den berömda väggen igen.Jag vet hur det känns och man vill inte tillbaka dit.

  • Ta det lugnt och lyssna på kroppen – vill den vila så behöver den vila! ;-)Gillar din blogg – brukar kika in här emellanåt.

  • Det lät ju inte så bra, kanske du får fundera på att varvaner lite och lägga jobben med mer fritid mellan. Ditt schemamed jobb verkar tidvis mycket tufft, inte så enkelt attsprida ut jobben i din bransch …det förstår jag mycketväl, men försök. Krya på dig och var rädd om dig!!!

  • Hej på dig, hoppas du bättrar på dig.Vi ses ju om några veckor.körschemat är nästa klart.Per

  • Hejsan Babben ,,, Jag hoppas du känner dig bättre nu.Du är en riktig tuffing som ringde upp Bonden Fredrik och bad om ursäkt.Tusen tack,,, Jag känner pojken och han har haft jobbigt, både nu och innan . Det du gjorde stärkte honom.En stor beundrar kram från mig.

Leave a Reply