Puh! Det gick ju rätt bra ändå…

Jag har knåpat flera veckor nu med översättningar på What a differende a day made samt I’ve got you under my skin, och i morse var det världspremiär 🙂
Som sig bör i ett nyhetsprogram (TV4 Nyhetsmorgon)
För er som inte haft nöjet att vara musikgäster i detta program kan jag berätta att det är soundcheck klockan 04 på morgonen, och sedan är det en lång fin väntan fram till – som i vårt fall – kvart över åtta och kvart i tio då låtarna ska spelas.
Jag brukar gå och lägga mig 02 i vanliga fall men lyckades nog somna redan 00.30 igår. Gäsp!

Share:

There is one comment on Puh! Det gick ju rätt bra ändå…

  • Jag tycker ni var jättebra! Jag gick upp tidigt imorse föratt kolla Nyhetsmorgon för jag hade läst på den härförträffliga sidan att du skulle vara med, så jag är ocksålite gäspig idag. Vid fyra var jag dock inte vaken. Jagbeundrar verkligen människor som kan vara pigga och alertaoch göra ett bra jobb vid den tiden på dygnet.

Leave a Reply