Ordning på torpet

Efter att ha städat mitt kontor har jag nu kommit loss med arbetet också. Ska ner till Visby och showa i december på nya kongresshallen och måste förbereda det samtidigt som vi spelar in dubbelt den här veckan.
Det betyder att jag på fredag har träffat Paolo Roberto, Gudrun Schyman, Robert Wells, Eva Dahlgren, Carola Häggkvist och Kjell Bergkvist. Plus fått höra Mando Diao! Lucky me 🙂

Share:

There are 8 comments on Ordning på torpet

  • Jo, du är sannerligen Flickan Flax! Ni kan väl göra en Jul-Special med allt ”bakom scenen” & bortklippta grejer så vi kan få se dig & gästerna ha sådär Xtra skojjigt vid sidan om själva programmet?! Skulle vara jättekul att se…..

  • visste inte att du hade blogg, skoj! 😀

  • Jag kommer på tisdag (igen!) tredje gången…..var där itisdags med tre vänner…..du&Sissela var bäst!!Hälsningar från Karin J

  • Vilken stamgäst!

  • Hittade din blogg precis. Känns som jag kommer älska den.Ditt tv-program är grymt! om du vill komma in till min bloggoch titta på den (även fast det kanske inte är din stil) kandu kika in på mariesmode.blogg.se stor kram och fortsätt pådet underbara sätt du gör.

  • Nu kom jag ju ihåg vad jag tänkt jag skulle ha gjort sedan länge,. läst din blogg, toppenkul. Vilken tur att minnet klarnade :)Ditt program är jättebra, du är ju som gjord för programledarrollen.Ha det så bra!

  • Ha ha visst 😉 Ses imöra!/Karin J

  • Se nu till att golva Paolo med din charm i kväll!;-)

Leave a Reply