Oj då!

Lyckades radera hela gårdagens blogginlägg med kommentarsträd och allt.
Dags att gå och lägga sig tror jag 🙂
Har hållit på med uppdateringar ikväll som jag har skickat till webmastern och jag hoppas de kommer in ganska snart. Lite nya länkar till spel m m, nån ny krönika, lite nytt i cv och Om Babben. Snart ska jag lägga ut sommarens turné i Nyheter också. Det blir uteslutande sång och musik i sommar som det ser ut just nu.

Share:

There are 4 comments on Oj då!

  • Vilken härlig sommar du verkar ha framför dig! =)

  • Sång och musik hela sommaren… ahhh… härligt!

  • Det är inte lätt med det tekniska. Jag såg att du harraderat inlägget, men kommentarerna finns fortfarande kvar.Hur lyckades du med det? 😉 Sångsommar låter trevligt.Hoppas det blir nåt i mina trakter.

  • Det finns två val när man är admininloggad, antingen raderar man inlägget eller också enskilda kommentarer. Jag tryckte fel helt enkelt. 🙂

Leave a Reply