Och vilka recensioner!

Bra betyg i kvällstidningarna, ännu bättre i Svenskan och toppbetyg i DN. Gud så kul! Det har redan börjat rassla till i biljettförsäljningen meddelades det från högre ort. Jag kan tänka mig att många har avvaktat att köpa tills man fått läsa vad tidningarna hade att säga.
Igår sov jag till halv tre på eftermiddan. Det var alla tidiga morgnar och anspänningen inför premiären som tog ut sin rätt. Jag hann i princip bara handla på ICA och hämta ut ett postorderpaket med en snygg grön sammetsjacka så var det dags att åka ut på landet och hämta dottern.
Nu ska jag svara på obesvarade mail, tacka för blommor, läsa ikapp gotlandstidningarna sedan nyår och lite annat smått och gott. Och läsa Kjerstin Dellerts memoarer. De har legat länge nog på nattduksbordet. Nu borde jag hinna läsa lite mer. Jag älskar memoarer och biografier. Har ni nån att rekommendera?
Om ni gillar amerikanska stjärnor kan jag rekommendera både Sammy Davis Jr ”Why me”, Laureen Bacalls ”By myself” eller varför inte nåt om Katherine Hepburn.

Share:

There are 8 comments on Och vilka recensioner!

  • Mjaaa… jag gillar biografier sådär… läser mest för att bli glad men, Jane Fondas (kom för rätt länge sen) är bra och Sharon Osbornes båda böcker är också bra. Intresanta indeed… CarlGerhard; med kvickheten som vapen av han son är bra o sen C. Millans bok ”mina hundar” är också bra…

  • Supergrattis till dina fina recensioner. Roligt att den typen av underhållning kan gå hem även hos recensenterna. Hoppas att du och Loa får en rolig och givande vår med den kära Florence.

  • En bra biografi är : Shantaram av Gregory David Roberts .

  • ”En riktig människa” av Gunilla Gerland (blev osäker på efternamnet nu men titeln är iaf rätt) är en otroligt bra skriven bok om en, nu vuxen kvinnas, strävan efter att bli vad hon kallar en riktig människa. Hela uppväxten sveks hon av omgivningen som inte på något sätt hjälpte henne trots att de alla på något sätt berördes av hennes provocerande, störande, konstiga sätt. Som vuxen fick hon diagnosen högfungerande autism.Den gör ont att läsa men är så himla bra!———————————————————————-Superkul med de lysande recensionerna!! Hoppas verkligen jag får möjlighet att se föreställningen.

  • Annica Gustavsson on

    Grattis till de fina recensionerna! Kan man ha sådan tur att denna föreställning kommer till Sveriges framsida Göteborg också?! Jag hoppas på det i alla fall! Jag tycker det är något att sträva efter. Ha det gôtt!

  • Just nu finns inga såna planer tyvärr. Jag har svårt att ligga borta länge eftersom jag har föräldraansvar i veckorna – alla veckor.

  • Om man vill bli lite äcklad så är Dirt om och med MötleyCrüeett tips. Eller Magdalena Graafs biografi.. Gripande. metrobloggen.se/wallis

  • Här kommer tips på bra biografier: Parky, My Autobiography : Michael Parkinson och Lessons in becoming myself: Ellen Burstyn.

Leave a Reply