Och idag är hela ansiktet rött…

Den sedvanliga reaktionen efter ett viltspår brukar bli allergi över armar, fingrar och ibland ner på benen. Svullnad, klåda och utslag. Idag är ansiktet helrött och totalt uppsvullet! Ser ut som om jag stuckit in huvet i en bikupa och försökt stjäla honung ungefär. Ska försöka behandla det med cortison och allergitabletter tills ikväll men publiken i Ronneby kommer nog att tycka att jag har ovanligt små ögon ikväll ;-))

Share:

There are 6 comments on Och idag är hela ansiktet rött…

  • Vad ärdet i skogen som gör dig så allergisk? Låter inget vidare. Du får väl dra något kul om indianer och pollen tillkvällen då 🙂 Trevlig resa!

  • Det la sig lite grannunder dagen så det gick att sminka över utan att det syntes. Jag tror att det är gran som framkallar reaktionen, men det är bara en känsla, jag har aldrig kollat upp det.

  • Jag tyckte Du såg ovanligt snygg ut igår i Ronneby, Babben. Syntes ingenting.Det var jag som var 56:an där! Firade mina 50år i present.Tack för alla skratten!KramLotta

  • Fnissar lite för jag råkade läsa DN för intensivt igår och det slutade med att mina ögon blev röda, svullna, kliande, rinnande monster. Så går det när man kliar tillbaka med trycksvärta på fingrarna. Senare under dagen rann det svullna ner och blev vätskefyllda jättepåsar under ögonen.Tur att jag är gift redan….Kram Maggan

  • Herre jösses – vad i DN kan ha fängslat så? Jag gäspar mig igenom kulturdelen sneglar på sporten och sen är jag helnöjd.

  • Tack för en underbar show och alla goa’ skratt i Ronneby i går kväll! Märkte inte alls av att du var allergisk. Det kan mycket väl vara gran du är allergisk mot. Min man får gigantiska utslag av att bara bära in granen till jul.

Leave a Reply