Ny säsong på gång

Då är sommarlovet slut för min del och jag kastar mig med lust och energi över höstens arbetsuppgifter. Som ni ser i spelschemat är det hög tid att beställa biljetter till helgens evenemang i Boxholm och Hässleholm. På söndag ska jag spela in min medverkan i den berömda Snapphanefilmen. Det är entusiasten Anders Olofsson från Helsningborg som i åratal har spelat in snuttar till det som så småningom ska bli en spelfilm om snapphanar. Han har lyckats få med i stort sett varenda känt ansikte i Sverige, och det kan jag förstå för han har en enorm övertalningsförmåga.

Jag är också med i de två första programmen av Time out för säsongen och kommer tillbaka ytterligare några gånger under hösten. Jag gillar programmet, idrottarna är ofta kul gäster med humor och distans till sig sjäva (Glenn Hysén i våras  t ex, kanske roligaste inspelningen nånsin) och eftersom alla är komiker i paneln i övrigt blir det lite snabbare puckar mellan oss också.

Det blir nya moment i programmet som vi ska testa i morgon, om de kommer med i programmet återstår att se.

Share:

There are 2 comments on Ny säsong på gång

 • Hej!
  Vet inte om du minns ett inlägg jag skrev för ett tag sedan om att jag numera inte kunde gå min långa promenadrunda förbi stadens lasarett eftersom jag hade din bok i hörlurarna och var rädd för att bli intagen på psyk-avdelningen då jag gick och fnittrade/skrattade/kluckade för mig själv. Du skrev då att du tydligen ”inte var bra för folkhälsan”. ;o)
  Måste bara berätta uppföljningen…
  Min syster hamnade på sjukhus efter olycksfall. Nåväl… hon fick din bok som talbok för att sysselsätta sig (JIPPI för talböcker då hon skadat sig i ögat och blir blind på det), och gissa vem som var rädd för att inte bli UTSKRIVEN från sjukhuset! Hon fick nästan vifta med hörlurar och talbok för att folk skulle förstå fnitteranfallen i sängen bredvid. Dessutom kände hon sig piggare… så du ÄR bra för hälsan, du underbara människa.
  Tack för en bra bok och härlig blogg.

 • Hej Babben,nu skriver jag på nytt,för jag vet ej vad det första hamna någonstans…*L*
  Har precis lyssnat på dig på nätet när du gjorde ditt sommar program på P1…
  Jag diska sammtidigt….Jag känner igen mig själv i det du berätta om din tånårstid…jag vad rolig….Är det fotvarande..(att jag inte tog samma bana som du)…
  Tycker jätte mycket om dig…du är en utav Sveriges bästa kommiker….
  Lycka till med hösten 2011!!!

  kram Elisabeth

Leave a Reply