Nu smäller det!

Har sett lite till och från på schlagerprogrammen som gått på onsdagar där kommentatorer/artister från de fem nordiska länderna har kommenterat årets låtar.
Kvar i minnet blir inte så många; Grekland, Ryssland, England, Estland och kanske några till. Finlands såklart – men jag tycker egentligen att den Norge tävlade med förra året var bättre som rocklåt.
Men till finalen bör vi ta oss utan problem. Har ni några favoriter?

Share:

There are 11 comments on Nu smäller det!

 • Elin i Björken on

  Jag är rädd att det inte blir en promenadseger för Carola. Visserligen har hon jobbat oerhört hårt med PR och hon ger verkligen 110%, men håller låten?Självklart håller jag tummarna i kväll!

 • Jag är väldigt säker på att Carola går vidare ikväll, men en seger i hela ESC tvivlar jag på. Men visst håller även jag tummarna. Vi får se hur det hela slutar på lördag.

 • Jag håller *inte* på Carola. So kill me. Tyvärr tror jag honkan gå vidare, trots en apdålig låt (och vad jag anser omhenne som artist har jag ju redan sagt tidigare i den härbloggen). Jag tror också att det är stor risk Belgiens mkttjatiga låt går vidare, den kan bli en typisk schlagerplåga.Om jag ska hålla på nån så håller jag på Finland ochEstland. Finlands låt är rätt snygg även om texten är hurmesig som helst, och det vore ju faktiskt rätt kul omorcherna gick vidare. Det roligaste med de här”inför”-programmen har helt klart varit panelens sågningar,de har inte varit nådiga emellanåt.

 • Det håller jag med om. Det har varit riktiga högtidsstunder. Kul med både Tomas och Jostein som ser så snälla ut och är så elaka 🙂

 • ..och nu hör jag att gitarr-riffet i Estlands låt är *exakt*på tonen rippad från ABBA:s ”Does your mother know”. Får manverkligen stjäla så uppenbart….?? Det är ju inte ens enpastisch, det är en klar rip off.

 • Tjaa, det är ju mycket rippande nuförtiden…. hela Andreas Johnssons låt är ju Beatles-rippad soundmässigt t ex – om det är snyggt gjort tycker jag det är ok…. Har för mig att Patric Isakssons låt i år hade snott introt till Chicagos If you leave me now också.

 • Kredimoxe lapriz site mexesuire todayhttp://kitty-catapult-game.7b45.info/ remote wii

 • Sorry, but what is kimerikas? Jane. on

  Sorry, but what is kimerikas?Jane.

 • Sorry, but what is kimerikas? Jane. on

  Sorry, but what is kimerikas?Jane.

 • Sorry, but what is kimerikas? Jane. on

  Sorry, but what is kimerikas?Jane.

 • ahyfurlm zqwpxbeon on

  tjlq updega xzvw ejwcla werzul agzop pwof

Leave a Reply