Nu med RRS-feed!

Det var någon som efterslyste RRS-feed (d v s att man ”prenumererar på inläggen här och slipper surfa hit och kolla om det är nåt nytt varje dag) och det är väl bra med tanke på att jag bloggar lite oregelbundet.
På Börsen tuffar det på och snart är denna lilla korta spelperiod slut och min turné vidtar samtidigt som jag börjar spela gammal är äldst i Stockholm igen.
En journlist jag träffade igår förfasade sig över mitt schema och att jag jobbade så mycket med tanke på min utbrändhetshistoria, men jag jobbar ju inte mer än nån annan? Även ni går väl till jobbet 4-5 dar i veckan – om än inte med förflyttningar emellan.
Turné låter slitigt, men jag tycker det är kul att åka runt fortfarande och lider inte av den beryktade hotelldöden. Med en bra bok och en fjärrkontroll i sin hand går fritiden fort 🙂

Share:

There are 8 comments on Nu med RRS-feed!

  • Vad har man en RRS till? Hur använder man den?

  • Det är som ett nyhetsbrev som talar om för dig när bloggen du har rrs-feed på har nytt inlägg.

  • En instruktion på hur man använder RRS skulle vara bra.

  • Den är beställd och kommer troligen upp i morgon kväll (månd)

  • Ville bara passa på att tacka att du orkar jobba som dugör. Har sett dig på såväl Börsen som här i Eskilstuna ochdu är suverän. Vet du, vi är faktiskt skolkamrater. Vi gicki paralellklass på Solberga på högstadiet. Samma namn har viockså. Men det är väl bara vår generation som heter så. Intehör man nån döpa sina små babisar till Barbro i dag inte.Undrar just varför ??!!

  • Jag tror du kanske menar Säve, för jag gick i Roma på högstadiet!

  • Du har så rätt så, det var Säve. Men har alltid trott detvar under nian som du kom dit. Jag gick nämligen om nian ,är alltså född 55. Minns dej i en grön duffel (typ fnl) dustod med ett gäng tjejer runt dig på trappan. Det varmycket snackande redan då. Kul tje minns jag att jag tänkte.

  • Jag stod alltid ute på trappen och snackade skit. Var ju rökare på den tiden 🙂

Leave a Reply