Norra Brunn ikväll

Två kvällar med jobb i Stockholm, Norra Brunn tillsammans med ZoranIsmael och Johan Rheborg ikväll och Intiman med Adde och Lennie i morgon. Min kurs ska ha avslutning i morgon och det har hänt mycket för många på de få dagar vi haft.
Nu ska jag skriva de där skämten jag inte orkade i natt!

Share:

There are 3 comments on Norra Brunn ikväll

  • Katrine Hammarstedt on

    Oh, om jag fick vara där och hör dem

  • Hej Babben! Jag var där på Norra Brunn igår kväll. Tyvärr vet jag dock inte hur många nya skämt du skrev för tyvärr var de flesta sådana som du drog förra gången då du var på Norra Brunn. Jag blev tyvärr lite besviken, det var mycket bra skämt och det märktes att du hade kul och var laddad, men luften gick liksom ur dem när man hade hört dem förut. Jag tror till och med att du hade på dig samma top som sist… Jag och min sambo är superförtjusta i dej och din humor, så snälla, fler nya skämt, annars är du toppen!!!Kram!

  • Jag gör alltid så gott jag kan. Även i går. Om du går ofta så blir det repriser, både i material och scenkläder. Det är bara fem veckor sedn jag var på Brunnen sist och då provade jag massor av nytt, men den här gången räckte inte tiden till. Jag kan dock meddela att jag hade tvättat tröjan sedan sist 😉

Leave a Reply