Night and Day

Smatidigt som jag övar in ett storbandsarr till Night and day jobbar jag ungerfär så. Nåja, inte riktigt, men jag repar på dagarna ute i Hallunda på en pjäs som ska få premiär nästa höst (mera om detta senare) och har sedan varenda kväll bokad med möten eller som ikväll – ett rep med ett storband.
Men det kommer att bli allt lugnare tills jag går i mål den 18:e juni. Har ni långt kvar tills ni får semester kära bloggläsare?

Share:

There are 7 comments on Night and Day

 • Jag får nog ingen semester men är väldigt glad ändå. För jaghar ett jobb! Ett riktigt jobb, ingen åtgärd. Med lön!Imorse vid 9 fick jag veta att jobbet fanns, vid 16 hade jagfått det och på fredag börjar jag. Det har varit en bra dagidag helt enkelt. Men som sagt: någon semester räknar jaginte med att få.

 • Lena Petersson on

  Börjar runt midsommar, väntar på att få veta om jag fårsommarlov också…

 • Grattis Johanna! Nu måste du berätta mer om ditt nya jobb!

 • 1:a semesterveckan börjar sista veckan i juli, det blev sensemester i år…men det brukar vara fint hela augusti så detblir jättebra.6 veckor med härliga lata dagar…hi hi…fast det är klart,vi ska ju flytta till drömhuset under den perioden så detblir till att jobba på i alla fall 😉

 • Augustisemsester är perfekt, det brukar jag alltid försöka snika åt mig.

 • Elin i Björken on

  Jag har 4 (långa) veckor kvar. Sedan 5 (korta) veckor med semester. Det blir skönt med ledighet och få rå om småttingarna. Förhoppningsvis får vi hörligt sommarväder och möjlighet att slita på den nyinköpta hammocken.

 • Jag får till och med lite semester!! Kan man ha det bättre?

Leave a Reply