Min andra hemsida

Just nu görs det en ny fin hemsida under SVT:s stora portal för Babben&Co. Där kan ni bl a ladda hem sms-ringsignaler som jag har pratat in. Vem vill inte ha signalen ”Är det pms? Naj – det är sms” i sin mobil ;-))

Share:

There are 6 comments on Min andra hemsida

  • Jag vill hellre ha ”Upp med telefon fort som fan…”, ochjag funderar på om det är möjligt att ha den signalen baranär det kommer sms från dig och ha det vanliga pipet tillövriga. Vore lite coolt. Tack för igår! Åh vad bra det var!Men vad sa du egentligen till radioreportern? Hon kom ikappmig när jag var på väg ut och ville absolut ha med mig iradion. Jag var helt väck och minns knappt vad jag sa.

  • Jag sa att du var ett av mina trognaste fans och att du ofta försöker ta dig till mina olika jobb om du kan. De grillade väl inte dig hoppas jag? Kul att du gillade inspelningen, jag hade roligt själv men var helt slut efteråt av all koncentration. Publiken var helt fantastisk!!

  • Nejdå, det var kul att bli intervjuad. Men jag tyckte atthon ställde lite ledande frågor och försökte få mig attframstå mer som ett fanatiskt fan och galen stalker än jagegentligen är. Ska bli intressant att höra hur det blir närdet är färdigklippt.

  • Johanna: Reportrar har sin egen sanning… 🙂 Så är det alltid! 🙂 Man får ta det för vad det är… 🙂 De flesta gånger jag varit i massmediala sammanhang tänker man: ”hmm… sa jag SÅDÄR???” Ah… ringsingaler… mmm… just nu har jag ju Pointjack Johanssons som sjunger ”tjocka korven” vilket alltid är uppiggande. Av någon anledning särsklit i Tranås då folk vänder sig om o glor när det ringer” Hörödu tjocka korven… hur mycket äter DU egentigen?” HAHAHaa kanske ska ta dina sms-singaler alltid kul med variation! 🙂

  • Jag var också där…hm…trevligt som vanligt iaf!!:)Johanna: jag var hon som sade mitt namn rakt ut i studion när Mimmi (publikuppvärmaren) bad om det!:P

  • Ser fram emot lördag !!Snygg frissa du har, kollade svt-sidan !!

Leave a Reply