Lugn i stormen

Visst är det mycket att göra, men idag har jag betat av min lista i lugn och ro och också tillbringat lite tid med min systerdotter som kom hem från USA idag.
Ser i kvällstidningarna att båda var på plats igår och tittade på inspelningarna av Babben&Co, förmodligen för att Carola var där. Det blev ett trevligt program med bra musik av Carola och Eva Dahlgren och trevligt snack i stolarna. Komikerna kändes också på hugget och jag kan avslöja att minst en gäst sprack ii heta stolen – mer säger jag inte 🙂
I morgon ska jag upp till Östhammar och repa med storbandet inför konserten med dem på söndag. Gud så kul att få sjunga igen! Det är alldeles för sällan! (OBS att jag får beröm för min sångröst i båda kvällstidningarna av nämnda Miss C!! Det ni :-))

Share:

There are 7 comments on Lugn i stormen

  • – sätter 100 spänn på att det är Eva som börjar garva, hon har en riktigt underfundig humor & jag tror Möller fäller henne genom att vara just Eva…… Å du Babben, du SJUNGER JU SUVERÄNT BRA så sug i dig varenda bokstav från Missy C!!!!!!! Vi är faktiskt många som hoppas få se dig som sjungande gäst i något underhållningsprogram framöver, gärna med storband för där är du i ditt esse! Åååååh, är inte klockan åtta snaaaaart………………….. ( – får man gå igenom studion i nästa program & överräcka dig en hundring likt Allan Svensson om man gissat fel?!) c”,) Kram!

  • åhhh tänk om man hade varit där…;) Eventuellt så kommerjag på inspelningen på tisdag….om det finns biljetterkvar(A)…Siv (som du hälsade på efteråt i tisdags) ochMicke vill gärna komma tillbaka…de hade skitkul!Hälsn.från Karin 😉

  • Kan inte låta bli att klottra lite här också – kära Babben, du skriver om hur härligt det är att få sjunga. Ja, är det inte så säg?? Har fått ett återfall, har inte sjungit i kör sedan högstadiet, det blev för skämmigt när man blev för ball för sig själv. Nu är jag alltså i stämsång igen – vid en ålder av det 48:e året…..och definitivt inte så ball längre enligt ungarana – eller? Ha, jag är i alla fall yngst i kören!!

  • Du är en grym kvinna och vi missar inte ett av dina program.Babben & co och Svensson svensson är de bästa som går på TVjust nu! Babben och Allan what a night! =) Du är någon attha som förebild du!

  • Ååååå. Jag kan bara inte VÄNTA på just det där programmet! Jag menar, 3 av mina absoluta favoriter i samma program, 2 av dem intervjuad av en 4:e favorit och 1 av dem försöker få de andra 2 att skratta. Hur bra kan det bli!? 😀 Jag vill seee. Och om det var ngn som började skratta så var det Carola. Tvärsäkert. Hon skulle aldrig hålla sig i ens 2 min. Eva vet i sjutton. Svårt. Men jag kan tänka mig både att hon klarade sig och att hon absolut inte gjorde det. Jag hoppas Maria roade sig med dem! 😀

  • Jamen det var ju så dumt att Maria inte kunde komma loss den gången, men det blev kul ändå 🙂

  • – Måste säga att det varit SKITKUL nu de senaste två gångerna, tror det beror mycket på att komikerna har kännts så ”på hugget” och levererat vassa skämt på en högre nivå än det varit tidigare gånger (då det blivit tyst & segt) Sen är det ju mycket gästerna som gör showen också – Roberto tjattrade ju på och kan berätta underhållande historier ur livet på ett kul sätt. Gudrun vet förstås också hur man förhåller sig till ett underhållningsprogram och med såna gäster känns det direkt tryggt och man kan som åskådare slappna av då man känner att du också har den rätta ”knycken” i samtalen med gästerna. Ett stort plus till dig Babben, du är helt klart den suveränaste underhållningsprogramledaren vi har just nu – allt vi kan hoppas på nu är att du får fortsätta med liknande program i framtiden! TACK för ännu en lyckad show!

Leave a Reply