Lördag i Halmstad

Allt är klart inför kvällen! En video står på mitt hotellrum och efter show ska det ses fjärde delfinalen.
Vi lämnade ett schlagerrusigt Göteborg i morse där restaurangerna redan på förmiddan hade ställt ut sina sancwich-mans om de kommande aktiviteterna i kväll – storbilds-tv och schlagerbar t ex.
Passade också på att gå på vernissage på Galleri 1 i Göteborg där Torbjörn Nolkrantz ställer ut de kommande veckorna. Jag gillar honom skarpt, har bl a ett tryck av honom sedan tidigare, men idag handlade jag inget. Jag har faktiskt köpstopp nu tills jag fått upp de tavlor som jag redan har – det verkar aldrig bli av att spika upp dem 🙂

Share:

There are 3 comments on Lördag i Halmstad

  • Elin i Björken on
  • Elin i Björken on
  • Elin i Björken on

    Nu kommer kommentaren!Vad tyckte du om deltävling 4? Jag är lite förvånad över hur folk röstade, men det kan ju bli spännande nästa helg.Snygg blå färg på Carolas klädsel, och kul att fläkten fick sin come-back (med tanke på berättelsen om mikrofonstativet, fläkten och boan)

Leave a Reply