Lång dag

Åkte hemifrån halv elva i morse och konstaterade i taxin på väg till Cirkus att det var ett fantastiskt höstväder ute med sol och ganska varm temperatur.
Väl framme dök jag in i mörkret och kom ut färdigjobbad vid halv tio-tiden ikväll. Det har varit Tidskrifternas dag idag, först ett seminarium med föreläsare och paneldebatter och ikväll var det middag med prisutdelning till årets bäst tidskrift, journalist m m.
Allt som allt en mycket givande dag, och att få vara mingelreporter med följekamera under middan var min personliga höjdpunkt.
Nu har jag suttit och bokat resor ungefär en månad framåt med flyg och tåg och gjort listor på vad jag ska göra i morgon innan jag far till Norrtälje.
Liten enkät (kan ha gjort den förut här i bloggen) Vilken är din favorittidskrift?

Share:

There are 14 comments on Lång dag

 • Av alla de tidskrifter och magasin jag faktiskt läser så är nog Lagalätt, Härliga Hund och Hästmagazinet de jag gillar bäst men märkligt nog – kan man tycka – gillar jag Icakuriren oxå!!! Å Femina o DV…..aaaa, det finns så många BRA tidningar…undviker dock skvallerpress (så himla trista) och sportblaskor…

 • Den tidning jag blir gladast av att köpa är EMPIRE sen tycker jag härligahund och de flesta hästtidningar är roliga… Sen Neimi förståss o jag måste ju läsa morgontidningen o kvällstidningen o sen är det Land gillar jag… Läser ganska många tidningar. En chockald tidning som jag just nu inte kommer ihåg är alltid lika roligt när den dimper ner och Mat o vänner… Listan är lång

 • MÅ BRA … läser jag regelbundet. Bra blandning av olika saker man mår bra av. Mat, träning, friskvård i allmänhet m.mFinns även på nätet, och är man prenumerant så finns det blogg o en massa annat också 🙂

 • Tidskrifter: Härliga Hund, World of Warcraft-magasinet, nån korsordstidning emellanåt. Serietidningar: Rocky, Nemi, Herman Hedning, Hälge, Elvis, Pondus.

 • Jag gillar också Land och sedan dess motsats: Resumé. Andra favoriter är Trots Allt, Råd&Rön och Vagabond. Jag har fem hundtidningar, men tyvärr inte HH. Kanske skulle testa den. Den enda tidskrift jag INTE gillat är en som jag tror missionsförbundet ger ut. Jag blev intervjuad av dem en gång och fick sedan tidningen mig tillskickad i åratal. Efter flera försök upphörde prenumerationen.

 • Jag läser Sveriges Natur, en massa fototidningar och Aftonbladets bilaga varannan helg.

 • Tidningen VI

 • Jag gillar nästan alla tidkrifter, men har en förkärlek till engelska handarbetsmagasin och mattidningen ”Every day with Rachael Ray”.

 • Jag går lite mot strömmen och säger Fokus. Det är sällan jag hinner läsa hela tidningen, men den fyller ett tomrum i Sverige med bra samhällsanalyser som inte alltid får plats i dagspressen. Inte så torrt som man skulle kunna tro! Om du inte har läst något nummer ännu så ta en sväng till tidningskiosken och köp veckans nummer!

 • Jag intervjuade en av krönikörerna där på galan, han var nominerad som årest krönikör och jag tror han vann också (det var lite hektiskt bakom kulisserna) och eftersom jag inte kände till Fokus så bestämde jag mig för att kolla upp den snarast. Jag är ett riktigt tidningsfreak 🙂

 • Jag glömde Språktidningen, den är bra också.

 • historiatidningar så som ALLT OM HISTORIA, Nationalgegraphic Sverige, man får lära sig massor om våran egenhistora blandat med sägner, myter,legender osv. ps: Babben,nästa nummer av allt om historia kommer att bland annathandla om Atterdag o brandskattningen av Visby 1361Annars gillar jag serjen Get Fuzzy med den karismatiskekatten Buckey o den trögtänkte hunden Satchel som driver sinhusse till vansinne…salt o peppar som ger en tips o idéer på mat, all reklam ärinte av ondo.

 • Jag hörde att Kattliv snart ska ha en artikel om en tigerspårare. Bäst att hålla utkik efter den.

 • 2Världens historia” det finns 2 månatliga historietidningartill som jag också läser med förtjusning. hade en dötristhistorialärare när jag gick i skolan, så jag får ta igen det nu.Tidningen ”Språk” är också bra. ”M” har jag läst en gång. Ska köpa nästa nummer också innanjag bestämmer mig för om jag gillar tidningen…

Leave a Reply