Lite fritid såhär i regnet

Aaaah – tomt i almanackan några dar.
Min födelsedag igår firades på Folkets Hus i Stockholm där Statistiska Centralbyrån firade sitt 150-årsjubileum med konferens på dan och lite fest på kvällen. Jag tittade in vid tre tillfällen under dan och körde lite stand up plus att jag körde ett litet set med trion strax efter lunch.
Vill passa på att tacka för presenter, sms och hälsningar via Facebook som strömmade in igår. Kände mig som en äkta gammaldags FIRAD STJÄRNA!
Gick över Katarina kyrkogård på väg till operalektionen idag och fick se att Putte Wickman ligger begravd där. Det är en mycket vacker kyrkogård med många gamla vackra kastanjer bl a. Jag har bara bott i församlingen några månader i hela mitt liv, så det lär inte bli där jag slutförvaras tyvärr, men jag ska nog gå dit och njuta fler gånger, kanske en dag när inte regnet strömmar ner som idag.
Jag söker ofta upp kyrkogårdar i nya städer och länder. Flera här som känner igen sig?

Share:

There are 7 comments on Lite fritid såhär i regnet

  • GRATTIS i efterskott! 🙂 *kastar konfetti vilt omkring mig*. Ja kyrkogårdar, alltid lika intressanta! Gå och titta på gravstenar och fundera på vad den människan gjort eller varför o så. På en kyrkogård här i Ödeshögs soken så finns en kyrkogård med 11 små vita stenkors utan namn… sånt fängslar mig! Fram för fler guidade turer och mer info på kyrkogårdar säger jag!

  • Klart att en födelsedag ska firas! Jag hoppas att du firadeordentligt. Min egen födelsedag tänkte jag fira på sammasätt nästa år som jag gjorde i år, men tyvärr så var jaglite trög med bokningen så det var fullbokat. Får hitta pånåt annat. ”vacker kyrkogård med många gamla vackrakastanjer” Så typiskt dig att beskriva den på det viset ;-)Själv besöker jag kyrkogårdar mest i tjänsten.

  • Grattis i efterskott! Själv fyller jag imorrn… 😉

  • Hej på dig och grattis i efterskott. Ja i förskott också förresten för det är säkert något du kommer att gratuleras för i framtiden också så har jag liksom garderat mig … :)Bilderna kommer in i helgen …

  • …regn…här snöar det för fullt. Som vanligt är man ute i sista minuten och sätter inte på vinterdäck förrän man man fysiskt upptäcker att det är dags för det.Resan till jobbet i morse var som att va tvål i en tvålkopp !!Grattis i efterskott !!

  • Massor av GRATTIS i efterskott. Kul med lyckade födelsedagar. I morgon ska jag och barnen på brorsans ”lilla” 50-årstillställning vilken jag hoppas blir just en sån där lyckad kväll.

  • Förresten så har jag för mig att man får välja själv var man vill ha sin grav nånstans, nuförtiden.

Leave a Reply