Ledtråd till blogginlägget här under

Det blev nåt fel med html-märkningen så ni kommer till Huset Elliots kennels hemsida om ni trycker på den bruna raden under där det står Kommenter m m

Share:

There are 5 comments on Ledtråd till blogginlägget här under

  • Gud vad fina! Själv väntar jag på en ny katt.

  • Valpbilder ÄR farliga.Speciellt om man som jag håller på att övertala maken om att det visst inte räcker med en hund. *skratt*Min vovve hittar du här: http:familjenasp.se/nikita.html//Cicci

  • Elin i Björken on

    Ja, jisses vad valpar kan få en hjärta att klappa lite fortare, trots att jag är inbiten kattmänniska. Labradorer är ju också den ras som jag lättast kan ”kommunicera” med. Mat och sällskap har vi gemensamt som hobbies.

  • Livsfarligt, åk inte dit… Jag gjorde så en gång, skullebara åka och titta och kom så klart hem med en valp. Makensa ja men du skulle ju bara titta!! Jo jo men var du glad duatt jag inte kom hem med HELA kullen!!

  • Valpar är ju för söta =O) Blev väldigt sugen i våras när jag följde med en kompis som ville ha hjälp att hitta en fin labrador valp. Nog var dom söta allihopa. Men jag lyckades hejda mig…. Kompisen däremot fick med sig en svart tös (Molly) hem.

Leave a Reply