Ledig dag i Göteborg

Har haft en ledig dag i Göteborg idag, med betoning på idag eftersom jag skajobba med On Stage ikväll på Scandinavium precis som igår. Vi har fått tre geingar i GT idag och recensenten berömde mig för att jag var riktigt rolig! Tur det med tanke på att jag är komiker…
Igår var förresten mitt 20-årsjubiléum som stå upp-komiker. Då var det exakt på dagen 20 år sedan jag med darrande ben äntrade scenen på restaurang Krogen i Umeå (en studentrestaurang) och gjorde mitt första officiella stand up-gig. Jag hade visserligen kört stand up innan i mina krogshower men visste inte då att det var en specifik genre att stå upp och prata som sig själv och göra sig lustig över saker och ting.
Denna dag har börjat ganska lovande också, jag har ätit lunch med en naturfotograf och en tigerspårare från Indien och sedan shoppat lite i Nordstan.
Fr o m nästa vecka går jag in i en regelbunden arbetsperiod med repetioner på dagarna och ledigt de flesta kvällar. Det var länge sen sist…

Share:

There are 7 comments on Ledig dag i Göteborg

  • Kul att det var just i Umeå du gjorde din debut! När kommer du hit igen för att roa oss?

  • Idag har alla mina kollegor varit på ”utvecklingsdag”. Jaghar istället ätit lunch med en komiker och en tigerspårare.Ibland drar man vinstlotten. 🙂 /Johanna – som tycker omatt bli kallad naturfotograf

  • Jag har inget inbokat just nu i Umeå, men ni är ju en metropol, i alla fall kultur- och nöjesmässigt så det ska nog inte behöva dröja alltför länge!

  • Umeå- en pärla bland norrländska städer, om jag får säga detsjälv, efter 7 år i staden…Grattis till fantastiska 20 år! 🙂 Och en förhoppning om nyaår med kommande stordåd! :)Ah… vardagen kommer o smyger sig på! 🙂 Kul, ibland behövsdet lite sådant… Mitt jobb är inte riktigt så precis menlivet med en diabeteshund är det! 🙂

  • Vilken underbar kväll på Scandinavium!!!Jättebra koncept med många artister och något för alla. Har nu en fråga; Vad heter duetten du sjöng med Magnus? Har försökt att leta i minnets allra mörkaste vrå, men där är det kolsvart. Texten gick ungefär ”Some kind of beautiful”. Massor av kramar//M

  • Låten heter Something Beautiful och är egentligen en Robbie Willimas-låt. Kanske en av de bästa låtarna som han gjort 🙂

  • Hej Babben!Riktigt underbart framträdande från dig i torsdags ochfredags. Och det var roligt att se dig från så nära håll.När du gick förbi i kök 3 =)Jag höllt på att garva ihjäl mig när jag skulle gå ut meddricka till mitt bord. Ha en toppenbra dag!Kram

Leave a Reply