Kväll i stugan

Sådär, då var två krönikor klara och ivägskickade. Jag jobbar bäst på nätterna när alla har gått och lagt sig och det är tyst och mörkt.
Dagen har gått i ett rasande tempo, jag har har handlat, lagat mat, kokat hundmat i långa banor, tvättat, promenerat hundar, haft besök i olika omgångar av släkt och vänner samtidigt som dotter och medlemmar ur syrrans familj har målat lasyr.
Och nu har vi ingen landshövding heller. Otroligt klantigt skött från början till slut. Politiker borde skolas i hur man hanterar såna här situationer. Eller kanske inte. Jag har redan från början uppfattat Marianne S som en mycket mera obestämd ämbetskvinna än föregångaren Lillemor Arvidsson som gotlänningarna verkligen tog till sitt hjärta.
Undrar om de kommer att vara extra noga nu med att mobilerna är avstängda på länsstyrelsens möten i fortsättningen???

Share:

There are 2 comments on Kväll i stugan

  • Underbart att du är tillbaka Babben!!Jag blir så glad när jag läser din blogg.Halkade in här efter att ha ”tjuvlyssnat” på dig när du övade hos din ”sångfröken”.Jag kom lite tidigt till mitt möte med henne. Vilken tur jag hade!! Böckerna om”Damernas detektivbyrå” gillar jag väldigt mycket, jag kan verkligen rekommendera dig att fortsätta läsa dom.Jag har aldrig varit i Afrika men när jag läser böckerna känns det som om jag befinner mig där.Varma hälsningar Gunvi

  • Hur kan man få sparken som landshövding? Det är juslutförvaring. En helt otrolig historia det där. När denförst uppdagades så tyckte man redan då att hennesuttalanden var otroligt korkade, men sedan överträffade honju sig själv flera gånger. På min länsstyrelse hade vimediaträning som var obligatorisk för alla, ända ner ihierakin. Alltså inte hur man slingrar sig men hur manuttrycker sig för att inte bli missförstådd. Men de kanskeinte har sånt på Gotland.

Leave a Reply