Kurs är kul

För mig som ger en hel del kurser själv, mest i ståupp-teknik, känns det kul att nu själv få gå en. Det är en för komiker ganska världskänd person, Judy Carter, som gästar Stockholm i början av september. Jag har precis bestämt mig för att både delta i tvådagarskursen plus att översätta en del av min act till engelska, uppträda och sedan få lite feedback av Mrs Carter.

Ofta sköter man utvecklingen av sina framträdanden komiker emellan när man jobbar med likasinnade. När jag, Adde och Lennie turnerade t ex, så pratade vi alltid komik och vad vi kunde göra bättre i våra acter medan vi körde mellan städerna vi gigade i. Men nu har jag varit själv ett tag igen, och känner behovet av att få en spark där bak och lite nya uppslag på vad jag kan förbättra.

Det är kul att gå kurs! Jag har ofta klämt in kvällskurser om schemat tillåtit och fördjupat mig i saker som harmonilära eller foto. I våras gick jag en föreläsningsserie om det moderna måleriets framväxt. Allt som känns kul tillför alltid nånting. Jag ser inte fram emot att pensionera mig, men när jag gör det tänker jag gå kurser hela tiden 🙂

Share:

There are 6 comments on Kurs är kul

Leave a Reply