Kul på jobbet

Var på en konferens och jobbade igår i Nynäshamn. Jag skulle agera moderator och lätta upp stämningen lite i början för att få en bra variation på eftermiddagen.
En föreläsning hölls av Christer Olsson och det är en av de bästa jag hört på länge. Han hade bra saker att säga (d v s sånt jag håller med om!) han var inte rädd för varken att vara sträng eller bli känslosam. Han höll på i 1,5 timmar och för min del kunde jag ha lyssnat lika länge till.
När jag googlar lite på honom så inser jag att jag inte är den förste att upptäcka hans kvalitéer, jag har bara inte jobbat med eller hört honom innan.
Mitt tips är i alla fall att om ni är i behov av inspiration och/eller reflektion och ser hans namn på någon kurs eller utvecklingsdag så anmäl er!

Share:

There is one comment on Kul på jobbet

Leave a Reply