Kul på jobbet

Har landat efter en kul dag på jobbet när det mesta flöt på utom möjligen tekniken som hade lite problem under vår inspelning idag.
Gäster var strålande, Nanne Grönwall, Lena Philipson och Ola Lindholm var hos oss idag, och de knäppte upp och pratade både strunt och allvar i den där blandningen som jag tycker det ska vara i Babben&Co.
Heta Stolen hade en ny komiker och alla jobbade på bra – ska inte avslöja hur det gick, men alla fick inte medalj med sig hem den här gången….
Nu kopplar jag av hemma med en kopp te medan tvättmaskinen gör sitt för att utplåna smuts och smink. Vi hade städdag här i söndags i BRF, och jag passade på att snygga till rosenrabatten utanför huset, har retat mig på den ett tag.
Jag har fixat med rosor sedan jag var ganska ung, fått lära mig hur man klipper ned dem så de blommar om samma sommar och hur man beskär dem inför en ny säsong.

Share:

There are 8 comments on Kul på jobbet

  • Kära Barbro Karin Viola Larsson, var snäll och STOPPA INTE IN HUVET I TVÄTTMASKINEN. Det finns betydligt skonsammare sätt att få bort make-upen. Å andra sidan har jag aldrig provat den tekniken själv. Nu blev jag lite osäker här. Let us know how it works out…. /K

  • När man smörjer in sig med smink så mycket som jag fastnar det även på kläderna 🙂

  • Hej.Har läst din blogg ett tag och kommer underfund med att jag bara gillar dej mer och mer…Känner igen mej i så mycket av det du skriver. Tack för att du finns och förgyller tillvaron för så många!Kram från Singlande fyrbarnsmamma!

  • You comedians sure know how to kill a joke…

  • Någonstans kan jag sakna de som var med i heta stolen i deförsta avsnitten. Jag tycker dom var roligast och jag märkteav en kraftig nedgång i mitt ”humör” när några av dembörjade bytas ut mot nya ”komiker”. Komiker som i mitt tyckeär riktigt tråkiga och som jag personligen har väldigt svårtatt skratta åt. Finns det något hopp om att få tillbaks desom var med från början igen? Jag talar förstås omGabrielsson, Möller, Westin och Karlsson…

  • Vi kommer att ha omsättning bland komikerna helt enkelt därför att vi vill att det ska överraska men också av så krassa skäl som att våra bästa komiker är bokade på en massa annat och kan vara svåra att få loss en hel dag + kväll som krävs om man är med i Babben&Co. Lasse kommer tillbaka redan nästa vecka, den här veckan hade vi Möller/Gabrielsson tillsammans med Henrik Elmér och Kristoffer Appelquist och jag tycker alla fungerade utmärkt den här gången. Hoppas du tycker det också på lördag!

  • Appelquist?! Ja, okej, du är förlåten. Den killen gillar jag skarpt. Jag minns honom från 100% och jag tycker verkligen att han lyfte det programmet när det gick, ihop med sin kollega (som jag tyvärr glömt namnet på för närvarande). Så det ser jag absolut fram emot!

  • Lysande lördag. Tack, tack 😉

Leave a Reply