Klart i Finland

Det blev till slut en seger, en oavgjord och två förluster för oss där borta i vårt östra grannland.Väldigt kul har vi haft, jag och Johan Glans, och kände oss nöjda med vår insats när vi flög hem idag.
Vi fick faktiskt full pott i nästan alla omröstningar, men det hjälpte inte då den finslandssvenske konferencieren (Stan Saanilia, som f ö var lysande) gav Finland extra poäng vid flera tillfällen!
”Vårt land – våra regler!” vrålade han ondsint och satte elva poäng på sin kompis André Wickström. Helt välförtjänt dock!

Share:

There are 3 comments on Klart i Finland

  • Grattis Babben till en fin insats i Finland, jag kan tänka mig att ni hade roligt och att ni spred glädje, precis som vanligt. Det är kul att Sveriges roligaste kvinna är en gotländska.Hälsningar Ingridhttp://stenstugu.com

  • Lena Petersson on

    Det är kul när de sätter poäng med glimten i ögat.

  • Lite sent ute kanske men,what ever!:)synd att jag missade den humorlandskampen,jag var på det här årets,men skulle gärna ha sett dig och Glans 🙂 Jag kan rapportera att detta år blev det inget fusk,men jag måste erkänna att jag tyckte sverige var snäppet bättre:D det blev förövrigt jämt:) Hoppas du kommer till finland pånytt så jag också får en chans att kolla!

Leave a Reply