Jamen – det blev ju riktigt lyckat!

Skottarna stod och väntade på mig och dottern i gloppet vid Slussen. Sista fotot jag hade av min gamla brevvän är väl ca 25 år gammalt, så jag kan inte säga att jag kände igen honom. Där stod ju liksom två gubbs. Men de verkade trevliga.
Jag hade bokat bord på Gondolen och vi blev placerade i den delen där du har utsikt över både Mälaren och havet. Samtalet flöt på ganska bra faktiskt. Vi pratade om vad de jobbade med, vad vi gjorde, lite om underhållning i England, politik och inte minst om fiske.
Min brevvän verkar vara en baddare på insjöfiske och tävlar i det så ofta han kan. De fiskar mest trout (har för mig att det är typ forell) och han binder sina egna flugor. Polaren var flygledare med hela världen som arbetsfält eftersom han leder flygplan mellan flygplatserna.
Till desserten överlämnade ”min” skotte skitsnygga smycken i silver till mig och dotra som var designade av nån skotsk designer. 3,5 timmar well spent.
Vill passa på att tacka publiken från igår på Slagthuset också. Vilket drag!!!

Share:

There are 5 comments on Jamen – det blev ju riktigt lyckat!

  • Trout = lax, öring och röding. Jag läste i Aftonbladet nyligen om någon som hade hittat en död lax som var helt groteskt stor. På bilden såg den ut att vara nästan lika stor som gubben (fast den var väl fotograferad med lite vidvinkel förstås), men jag hittar inte artikeln nu. Kul att mötet med skottarna gick bra.

  • Kul med en lyckad fest! 🙂 Alltid lika roligt! 🙂 O smyckendet är ju lövely! 🙂 Jag är ingen fiskare precis men ätergärna fisk! 🙂

  • Grattis till 20-årsjubiléet!

  • Kul att läsa din blogg! Ännu roligare att du e gotläning=)

  • Hej.. Va i Malmö på Slagthuset när du uppträdde och måste ju bara säga att de va grymt bra 😀 Hade tagit med mig mamma dit som en överraskning på hennes födelsedag och det var väldigt uppskattat. Hennes egna ord var att de var en av de roligaste upplevelserna hon varit med om, så de va helt klart lyckat! Tack för en sjuukt rolig kväll 😀 / Sandra P.s. Varma hälsningar till dig från min kompis Lisa som precis som jag är ett av din största fans 🙂

Leave a Reply