Jaha, första deltävlingen…

Rusade såklart hem från jobbet och tittade på den bandade Melodifestivalen. Jag tyckte startfältet var ovanligt starkt, egentligen bara Kuddkrig som helt föll ur ramen.
Det är underbart att se tjejer som Sahlene och Linda som har enorm utstrålning och jädraranamma. Fast sista klänningens skärning var inte så smickrande för Bengzings ben…
Bäcklunds låt tror jag vinner i längden, men jag hoppas innerligt att vi slipper skicka Kameleonten till Aten. Den passar bättre i Furuviksparken en solig sommardag.
Vad tycker ni?

Share:

There are 7 comments on Jaha, första deltävlingen…

  • Elin i Björken on

    När näst sista låten spelat tänkte jag att det var ett rätt jämt startfält, men ingen just som stack ut i mängden. När sedan Andreas gjorde sitt nummer satt det som en knock-out. Det kändes självklart att han skulle vidare. Jag kan hålla med om att Lindas sista klänning kanske inte var helt till hennes fördel, men å andra sidan var det klädbytena som var ”grejen”. Jag tycker det var synd att Anna Sahlene inte ens kom till andra chansen, men nu är det så.Vad härligt det är med schlagerfestivalen när det är OK att tycka så mycket. :o)

  • Jag håller stenhårt på BWO som kommer i tredje(?)delfinariet (”sen har vi hyrt in fyra flasknosade delfinersom kommer simma runt härinne i denne”). De gör snygga låtar och har chans att få röster även från östländernaeftersom de är så stora där. EBB var väl mest ett charmigtinslag igår, och hela alltet kändes ganska lamt utom Lindamöjligen. Det bästa inslaget igår var väl det med Lena Ph:sstackars stativ, hehehe (konstigt att jag tycker det, va….;D ). Men bara inte Carola Den Skenheliga vinner tävlingentotalt så är jag nöjd. Vem som helst utom hon. Usch och fy.

  • Hej, kul att hitta din blogg bland alla bloggar!Såg ej schlagerfestivalen men det blev väl för mycket med Peppe dagen innan!

  • Saxat från min dagbok: Electric Banana Band… snälla ta bort dom!Hanna Graaf hade jag sågat redan innan, men måste erkänna att trots att hon sjöng halvtaskigt så var det bra mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Men… hade hon ett spett instoppat i klänningen? Hon kunde ju inte röra på sig stackarn, stod ju bara där och blinkade med sina lösögonfransar….. muahahahhahaDe där rap-killarna då, de kan gå samma väg som Banana Band här ovan… pinsamt!Magnus Bäckström och Andreas Johnson var bäst ikväll enligt mig. Kommer faktiskt inte ihåg en enda av låtarna…

  • Hej! Visst skulle det vara kul att höra alla låtar som har refuserats och inte kommit med i tävlingen alls? Nog måste det väl ha funnits bättre låtar än Kuddkrig och Electric Banana Bands barnlåt? Tyvärr är ”EBB” så folkkära så det var självklart att de skulle gå vidare på något sätt (samma sak med Peppe i Let’s dance). Men kanske är det bra att de går vidare så det blir lättare att urskilja de riktiga vinnarna när det väl är dags? Jag menar, vill vi vinna eller vill vi inte?M v h Charlotte från Visbyhttp://gneipelt.blogspot.com

  • Nog tyckte jag att bästa låt vann alltid. Lite Beatles-stuköver honom både utseendemässigt och framförandet. Det kommeratt gå hela vägen tror jag. Och jag håller med om att”gubbse” och rapparna var de sämsta i startfältet. Men allrasämst var Lena PH. Hennes sk skämt gick inte hem alla gångerom man säger. Nej henne gör du bättre Babben. Såg förrestenREA den 20/1. Det var suverränt.

  • Jag gillade också Hannas låt men hon var alldeles för stiff och amatörmässig för att göra den rättvisa, vilket tyvärr fick genomslag å rösterna.Jag lovar vara mer utförlig nästa vecka 😉

Leave a Reply