Jag är överallt…

Just nu är jag på varenda löp och framsida inför nya programmet. Många kommenterar är det är på gång och att de tänker titta. Det är lite limbo i hänget mellan inspelning och sändning, men jag har egentligen fullt upp. Nästa vecka ska vi banda två program eftersom studion är upptagen veckan därpå.
Såg en artikel om nya ministern och konstaterade att hon är gift med min före detta före detta tandläkare.
Sedan dess har jag fått göra om det mesta han utförde i tandreparationer tyvärr. Vilket inte på något sätt ska ses som ett politiskt inlägg, bara som ett konstaterande från en kvinna med tidvis höga tandläkarräkningar.

Share:

There are 2 comments on Jag är överallt…

  • Hörde dig idag på Rix FM! Lycka till med ditt program! / Anna – annamanna.blogg.se

  • Skulle ge dig en lyckospark men det gör så j…… ont att sparka på hårddisken! LYCKA TILL i morgon. DU om någon grejar det här. Ska sitta bänkad framför tv i morgon/Kramar Paula

Leave a Reply