Inte en lugn stund

Inte en lugn stund så länge alla motorcyklar och bilar med modifierade ljuddämpare finns kvar i stan. Under dygnets alla tider dånar de fram här i trakten och håller alla vakna.
Vi bor på kanske en km avstånd från Solvalla, och kurvan på leden utanför anläggningen är en favorit för fordon av alla sorter att dra på så det brakar i arschlet på dom. Hatahatahatahata.
Ingen är gladare än jag att polisen brukar stå i slutet av kurvan med lasern i högsta hugg.

Share:

There are 6 comments on Inte en lugn stund

 • Vi bor med skogen två meter från det öppna sovrumsfönstret. Fåglarna börjar tjattra fullkomligt öronbedövande kl 03:30! Mycket vackert, men resultatet är det samma som ditt – kan inte sova. Inatt vaknade jag av ett dödsångestskrik … förmodligen en kanin som blev tagen av räven … Föredrar dock ”mina” ljud än dina motorljud!

 • Goran van Den Buske on

  Hej!Om polisen någonsin lyckas fånga en sån där vrålande motorcyklist eller EU-mopedist på natten så tycker jag att massavrättning efter sumarisk rättegång är i sammanhanget ett relativt lindrigt straff… Och om hojen har varit igång dessutom, skall den skrotas framför ögonen på illdådaren samt släpas i triumf genom stadens gator och offentligt eldas upp på torget av uppretade sömnlösa medborgare…livligt påhejade av en allmänt störd Hasse Aaro..Då först tror jag att dom rackarns kanaljerna och gynnarna lär sej respektera medmäniskors behov av en härlig och stärkande nattsömn i det svenska folkhemmets mjuka bolsterhav..Själv brukar jag cykla hem från krogen under en stjärnbeströdd natthimmel med en välsmord kedja och välpumpade ballongdäck..

 • Goran van Den Buske on

  Ps!Är dock inte lika framgångsrik på krogen…Om kvinnor gillar nåt som är välsmort..så verkar det inte vara munläder..men jag kan ha fel..det kan också bero på att jag är kort, ful och gammal och att jag vänder mej till hel fel målgrupp…Bögar brukar däremot bli mäkta imponerade av min häck..Min fina välväxta hagtornshäck och även min väl utvecklade heminredningstil…Jodå..dom vill gärna se mitt hem..och det vet väl alla vad som händer när två skäggiga gubbar studerar samma soffa…minst en av dom vaknar i densamma dagen efter med demolerad självaktning och rectum…

 • Jag minns en natt i Skara i våras då jag stod i fönstret i mitt rum på Stadshotellet med ett dricksglas i handen färdig att dänga det rakt ner i vindrutan på nästa bil utan ljuddämpare som for förbi. Jag var extremt trött och i behov av min nattsömn och hade en blöjraggar-uppsamlingplats bara ett kvarter bort. Till slut förmådde jag några nattvandrande föräldrar att gå bort och säga till, och då blev det tystare.

 • Goran van Den Buske on

  Nackdelen med dom moderna blöjerna är ju att de inavlade infantilerna kutar så fort… Jag har lite svårt att springa med ett basebollträ i byxfickan. Man är ju inte så van med stora grejer i de regionerna….. Annars tycker jag sängarna är ganska bra på det hotellet.

 • Goran van Den Buske on

  Jahhhh! Freddie är bäst! Rätt att ta ut Zlatan i dag..jag älskar dig fru Larsson! Puss! Man får inte va nykter här, va? jag tar av ljuddämparen på moppen och sticker in till stan…

Leave a Reply