Igår och idag och i morgon

Det blev en blöt men trevlig kväll i Boxholm i går. Musikkåren lät väldigt bra, och det var nästan fullt i tältet. När jag frågade publiken om varifrån de kom visade det sig att nästan hälften var tillresta musicerande tyskar som själva skulle spela under festivalen. Det blev till att kasta åt dem lite improviserade översättningar då och då under giget. Galet och ganska kul.

Just nu promenerar en musikkår utanför mitt fönster här på Statt i Tranås. Just nu spelar de traditionell marschmusik, men nyss brände de av Queens ”Another one bites the dust” här borta på torget. Inte illa.

I dag kör jag vidare till Hässleholm och stand upkvällen där på Hovdala slott. Hoppas regnet har passerat vid det laget och att det blir en fin kväll. Det är utsålt vilket är jättekul.

I natt bor jag i Helsingborg för i morgon är det min tur! Att få vara med i den kända snapphanefilmen, alltså. Det är Anders Olofssons projekt och det har pågått i åratal. I slutändan ska det bli en informationsfilm om snapphanar tänkt för en ganska ung publik. Spännande.

Men roligast av allt just nu är nog att min dotter fått sitt första riktiga jobb. Grattis!!

Share:

There are 4 comments on Igår och idag och i morgon

  • Såg dig igår i Time Out. Du satte färg på detta program med ditt härliga leende och dina snabba och roliga repliker.

  • Sträckläst din bok ”Jag vägrar dö nyfiken” och tyckte om den mycket. Gråtit på vissa ställen och skrattat mycket åt dina standup repliker. Försökte läsa vissa av dem högt för min 19 åriga dotter med pojkvän men skrattade så mycket så tårarna rann och de hörde inget men skrattade åt mig. Känner igen mig i mycket av dina beskrivningar av dig själv och ditt sätt att tänka och agera. Cyperkramar från en annan mörkhårig, lagom rund kvinna i den gyllene medelåldern.

  • Ja jag har precis läst boken kanonrolig, härligt kunna skratta rakt ut på pågatåget från jobbet,, det glädjer andra också

  • Haha, det är roligt att ni sitter och skrattar högt så det smittar av sig på andra, det gillar jag 🙂

Leave a Reply