Idol m m

Jag har hejat en hel del på Markus i Idol i år,han har varit stabil och berört med sin sång. Men jag måste säga att igår var Erik den bättre killen. Han kändes mer fylld av energi, brann mer, sjöng bättre och det känns som om hans kurva fortfarande är i stigande.
Att juryn ö h t inte nämnde med ett ord det genomfalska falsettpartiet i början av Markus Coldplay-cover är helt otroligt. Tvärtom berömde de hans falsett och låtsades som om det regnade i övrigt. Jag tycker även att Erik gjorde vinnarballaden bättre.
Men det är jag det. Sett över tiden så har Markus varit jämnare och det slog igenom även i finalen.
Blev glad när jag slog på radion i morse i alla fall. Moneybrother hade översatt en av mina favoritpoplåtar ”They don´t know about us” som jag har på vinyl med Tracy Ullman. Någon mer än jag som minns den förtjusande videon hon spelade in till den?

Share:

There are 4 comments on Idol m m

  • Videon till They don’t know… minns jag inte, men docklåten, som jag gillade. (Tyckte iofs bättre om My guy’s madat me.) Stör mig fruktansvärt på Moneybrothers svenska textsom jag tycker förstör en bra gammal låt, men så är jaggenerellt sett allergisk mot svenska ”översättningar” avutländska låtar.

  • Jag kan stå ut bara för att få höra låten igen. Lalla Hansson gjorde några plattor med samma grundidé på 70-talet med ganska bra resultat. En av dem hette ”Upp till Ragvaldsträsk” om jag inte missminner mig.<br> Min favvo-låt av Tracy Ullman är nog ”You broke my heart in 17 places (Shepards Bush is only one). Mest för att den har så kul titel…

  • Elin i Björken on

    Jag håller absolut med dig att Erik var den bättre i Idol under finalen och jag kunde inte vara i rummet när Markus sjöng Coldplay. Synd att Markus valde den låten när han hade så många andra att välja mellan som han sjungit så bra.

  • Sök på Tracey Ullman på http://www.youtube.comså hittar ni klassikern där!! (m.m!)För övrigt var Bobbys Girl en favorit för en tjej jag var ihop med gjorde ett (bejublat) framträdande på en klassfest där hon sjöng Tommy’s Girl…T.

Leave a Reply