I morrn smäller det!

Äntligen börjar fri-idrotts-VM. Jag har en del semester kvar så jag hinner titta en hel del med lite planering.
Det var länge sedan jag var ledig en hel sommar och jag måste säga att det har gjort mig gott. Visst är det lite jobbigt att börja plugga text och göra sångövrningar igen, men det ligger mycket roligt framöver.
Vill redan nu puffa för en välgörenhetskväll vi Stadsbrudar har på Confidencen den 14 sept. Förutom en del av oss Stadsbrudar, som Lill Lindfors, Kerstin Dellert och Christina Schollin bl a, så vet vi redan nu att gäster som Maria Möller och Janne Åström kommer. Och jag ska sjunga duett med – ja det får ni veta om ni beställer biljett 🙂
Vi gör det här varje år för att samla in pengar som vi sen ger till verksamheter som gynnar unga kvinnor i Stockholmsområdet. Vi har stöttat Livstycket i Tensta, X-ist, Farsor och Morsor på stan, vi har lobbat stenhårt för bättre belysning i våldtäkts-täta Humlegården och snart ska vi ge tre hårt arbetande tjejjourer bidrag till kommande projekt.
Ni som vill se föreställningen kan beställa biljetter här:
Stadsbrudssoaré

Share:

Leave a Reply