Hon är ond :-)

Min dotter har bakat världens godaste kaka ikväll som står och doftar i köket. Det är inte lätt att motstå, och jag får väl erkänna att jag har tagit mig en smakbit.
Annars sitter jag troget här vid min dator mest hela tiden, det har stått motion på att-göra-listan i två dar nu men det blir bara korta ruscher till affären eller ut med hundarna.
Såg ni förresten att Rami Shaaban blev årets målvakt igen? Det går bra för mina gäster 🙂

Share:

There are 10 comments on Hon är ond :-)

  • Apropå fotbollsgalan så hade visst Magnus Uggla skrivit en låt till dig; Vild och skild. :o)

  • på torsdag åker jag till phuket,och stannar borta i 1månad så jag missar ditt braiga program, ska kolla ifall någon son kan hjälpa mig att spela in de som jag missar.Tycker att programmet är toppen mitt nya lördags nöje. många varma kramar

  • Du kan kolla det på webben upp till 30 dagar på svt.se!

  • Som sagt var skitkul ikväll igen!!Trevligt att råkas 🙂 Måväl! Hälsningar från en RIKTIG (läkar)sekreterare 😀

  • Ja, det blev ett trevligt program igen tror jag, gästerna var underbara!

  • Å va gott det lät med kakan, borde sätta igång baka mer, gjorde det mycket förr. Jag tycker dina intervjuer e bra, trodde det bara skulle vara flams, men du får till intressanta intervjuer, tycker väl inte att ditt gäng som skall locka till skratt e så där särdeles.

  • Åh..va sugen på kaka jag blev nu! Men för en gång skull ska jag inte bryta mitt löfte till mig själv…bara sött till helgen….men visst är det mysigt när de pysslar lite, ungarna..:-)

  • Klart det går bra för dem så mycket poitiv pr som de får hos dig . Gillar verkligen ditt program skarpt du är så ärlig på något sätt önskar att jag vågade vara som du .

  • Rami är ju supersnygg genom rutan…antar att han är ännu snyggare i real life

  • Well, det är dött lopp kan jag säga, fr a har han en varm utstrålning och verkar ha en väldig koll på vem han är och vad han gör och det i sig är väldigt attraktivt hos män generellt anser jag (och kvinnor också kanske Ellen??)

Leave a Reply